Är bara så glad idag! Kl 15.30 är det dags för förbesiktning. Jag har laddat kylväskan med champagne och smörgåstårtan är beställd!

Vi hade förbesiktning för 1 vecka sedan och den gick bra. Nästan bara mindre åtgärder förutom att vi hade vissa synpunkter på kakling av kök och badrum. Dock har alla synpunkter, både från besiktningsmannen och oss "accepterats" av Myresjöhus (även kaklingen) och skall ha blivit åtgärdade tills idag. Myresjöhus har en nollfels-vision som jag hoppas att dom når även med vårt hus.

Wish me luck!!
 
Lycka till :)
Vi hade vår slutbesiktning igår, det gick superbra, våra punkter tog han med till största delen, och han hittade ett stort fel som vi totalt hade missat, garagegolvet, det ska tydligen ha någon form av "plåt finsh" eller vad de nu kallade den för. Nu ser den mer ut som en grusplan :)
 
Hur det då?
 
Hej hej,

Det gick jättebra - vi fick ett nollprotokoll!

Flyttlasset gick i lördags och nu är åtminstone barnens och vårt sovrum klart samt köket.

Resten... *hrm* det tar nog ett tag. Inser att vi måste raska på med att bygga förråd iallafall... Det är inte kul med vadarstövlar, fiskespön, gamla babykläder och lagerhyllor i arbets-/gästrummet..

Vi supertrivs!

/Mia
 
Gratulerar!!
Vi fick åxo flytta in i helgen :) Känns bara fint och trivsamt... Dock har vi kvar slutbesiktningen. Men det går nog bra för det blev inte många punkter på insidan..
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.