Vi har planerat att renovera vårt 50 år gamla badrum nu i vår och har tagit fram skisser, inköpslistor och har precis börjat att kolla på grejer vi ska köpa in. Vi bor på en gata där alla grannar har ganska bra kontakt. Det finns många barn i liknande åldrar så de far runt här mellan husen medan vi vuxna äter våfflor tillsammans eller hjälper varandra att förtära en sats med bullar som precis kommit ut ur ugnen. Några hus bort bor en familj i vilken pappan jobbar på ett byggföretag och efter att ha pratat med några olika företag och jämfört offerter så valde vi företaget han jobbar på. De satte upp vår nya garageport för ett tag sedan och skulle nu snart ta tag i badrummet.

Nu ringer han plötsligt och säger att firman hux flux har gått i konkurs. Tydligen har en av de tre ägarna, hen som haft hand om ekonomin, fifflat med pappersarbetet och det är bland annat leverantörer och Skatteverket som inte fått betalt... happ! Skönt att vi inte stod här mitt i rivningen av badrummet.
 
  • Gilla
Marlen Eskilsson och 2 till
  • Laddar…
Åsa Lund
Verkligen tur!
Hoppas grannen får ut sin lön bara
 
Puh, det där kunde gått illa.
 
Ja, kunde blivit hemskt tråkigt med sämre timing.

Vi upptäckte också ett läckande element (gammal slottsventil eller vad de heter som börjat droppa) så det blev också VVS-akutbesök. En ”dålig husdag”, helt klart!
 
kulle
Ett gyllene tillfälle för din granne att starta egen firma nu , och ha dig som första kund :)
 
kulle kulle skrev:
Ett gyllene tillfälle för din granne att starta egen firma nu , och ha dig som första kund :)
Han har visst hittat ett annat jobb i annan bransch :rolleyes:
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.