Hej, är mycket intresserad av att höra hur bra M har varit på att hålla den utlovade byggtiden? Någon som har några erfarenheter att dela med er av?
 
Hej, menar du inflyttningsdatum, som bestäms cirka sex veckor innan stomresningen...?
Vi har inte kommit så långt ännu, så det kan jag inte svara på. Men det datumet har de ett avtal som binder dem vid och de står för ev. merkostnader som en försening innebär.

Vi ska snart göra vår slutliga beställning och leveranstiden från fabriken har ökat från 12 veckor som det talades om när vi bestämde oss för M-hus till 20 veckor nu när det närmar sig...
 
Hejsan

Vi har fått ett inflytttningsdatum, om det nu hålls eller inte vet vi först i höst....

Vi har två grannar som byggt med Myresjöhus och deras hus var klara i tid så det verkar lovande!

Nora
 
Om huset inte är klart i tid får de ju betala skadestånd till köparen så de ser nog till att få det klart.
 
Hej,
Vi flyttade in i vårt Myresjöhus för ca 2 månader sedan. Tidsplanen höll. Kan även informera om att det inte varit nåt strul under byggtiden. Allt har flutit på mycket bra. Kan varmt rekommendera Myresjöhus (åtminstone vårt kontor).
 
Vilket kontor har du kul att veta .!








 
Vi bygger/har byggt med Myresjöhus i Kristianstad, och på byggstartmötet i mitten av januari fick vi ett spikat inflyttningsdatum, nämligen 9:e juni.

Kontrollbesiktning är utförd (med endast ett fåtal, mer eller mindre kosmetiska anmärkningar), slutbesiktning i morgon bitti. Husvisning lördag förmiddag, därefter får vi nycklarna, dvs 10:e juni. Så vi har inga som helst klagomål vad gäller punktlighet!   ;)
 
Hej Syster Anna

Vad bygger ni för hus???

Nora
 
i stort som "syster anna" säger, efter kontrollbesiktning ca 2 veckor innan slutbesiktningen så fixade man till en del mindre fel.
Vårt tidsschema höll precis som utlovat och allt rättades till.

En fördel var osså att jag kunde komma till och stenlägga osv innan slutbesiktingen var klar pga att vi flyttade in sent på hösten så vi slapp all snösörja inomhus  ::)

vi byggde med malmökontoret
 
Nora, vi har byggt Aria, 1½ plans med oinredd OV... med lite egna ändringar   ;)

Hade slutbesiktning imorse, allt var åtgärdat, förutom nya fronter till ugn/micro (är beställt). Så imorgon går första flyttlasset!!   :D :D :D
 
Vad roligt, Grattis! Måste vara en härlig känsla som vi förhoppningsvis får uppleva om fem månader...som känns jättelånga......

Vi bygger i södra Skåne. Tittade på Aria först men det blev 1 1.5 plans istället med övervåningen klar direkt.

Nora

 
Hej Syster Anna!
Vad skönt att höra att besiktningen gått bra!. Det känns tryggt att höra, för vi planerar också att bygga Aria med oinredd övervåning. Planerar ni att inreda själva? Har ni fått ngt pris på vad Myresjö vill ha för inredd övervåning? Hur har ni ändrat planlösningen? Hur lång var leveranstiden på huset?
 
ulle_72: nä vi fick aldrig någon prisuppgift på inredning av OV, för det var aldrig aktuellt för vår del. Vi har ju redan tre sovrum där nere, så det känns som om vi klarar oss på det ett bra tag. Men det är skönt att kunna inreda där längre fram, om behovet plötsligt skulle uppstå  :D    Då kommer vi nog att göra det mesta själv, men anlita "proffsen" till de kluriga delarna.

Vi ändrade planlösningen så att vi spegelvände först huset, därefter drog vi ner sovrummen mot entrén till, så att vi fick vardagsrummet i vinkel mot baksidan. Då fick vi också en luftigare entré, samt även plats för en klädkammare   :)

Det har nog gått ganska snabbt för oss. Vi kontaktade MH i augusti, då hade de fått återbud på en tomt som vi norpade med en gång. Kontrakt skrevs i september, hade byggstartsmöte i januari, utsättning på tomten och husleverans i februari... och så fick vi nycklarna idag   :D  Så knappt 9 månader från start till mål! Det har gått väldigt smidigt hela vägen, måste jag säga, MH och hantverkare har varit väldigt bra att ha att göra med.

Lycka till med ert husbygge!!  

/Anna
 
  • Gilla
Ellis Andersson
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.