Håller på att renovera vårt sovrum, i ena änden så har vi idag två st väggfasta garderober à 121 cm anno 1973. Mellan dessa så finns det idag ett "hål" på 121 cm. Framför garderoberna så har vi 10 cm tillgodo på ena sidan av garderoben innan en dörrkarm början.
Går det att sätta fästa en skjutdörr i ett snedtak? Avancerat? Hur kan man fästa den på bästa sätt. Funderar på att dra en regel längds med hela sektionen, stadga upp den med två tvärgående korta regelbitar fastsatta på sidorna av garderoberna som går in under den långa regeln för att ge den lite stadga underifrån. Någon som har några andra idéer? Maken säger att detta är mitt projekt så han tänker inte hjälpa till...mao det måste bli superbra så han får se att jag kan ;-)
 
S
Låter rimligt. Du får fästa regel på flera punkter och se till att den är i våg. Sen kan du fästa skenan till skjutdörrarna i regeln och göra någon täckbit som täcker regeln.
 
  • Gilla
Kotteluringen
  • Laddar…
BirgitS
Elfa har skjutdörrar för snedtak så du kan kolla i deras katalog (finns på webbplatsen) och om du hittar en butik som har satt upp en sån.
 
  • Gilla
Kotteluringen
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.