Vinn dimbara vägglyktor till huset

Kopparfärgad Vega vägglykta med LED-lampa mot vit bakgrund, från Konstsmide.

Nu lider sommaren mot sitt slut men vi har en vacker höst att se fram emot. Med hösten kommer mörkret och därför är det hög tid att börja fundera över utomhusbelysning nu. Veckans vinnare tar hem två stycken Vega vägglyktor från Konstsmide. Lyktorna finns i både koppar, galvaniserad, svart och vit - vinnaren väljer själv vilken stil färg som passar bäst till deras hus. Lyktorna är LED-armaturer med A+ i energiklassbetyg.

Totalt värde cirka: 5 000 kronor

Så här tävlar du:
Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt motivera varför just du borde vinna.

Fråga: Vad har lamporna för effekt?
Svaret hittar du här: https://www.bygghemma.se/inredning-...liate&utm_campaign=konstsmide_competition1809

1. 4 watt
X. 6 watt
2. 8 watt

Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 31 augusti.

OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter det att den dragits.

-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten skickas till vinnaren direkt från Bygghemma.se. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

Vi tackar Konstsmide och Bygghemma.se för att de sponsrar den här tävlingen.
 
  • Gilla
CyberTron och 6 till
  • Laddar…
8 watt.
Bor i skogen så jag behöver belysning, annars hittar jag inte in.
 
2 - 8 watt

Har två lyktor från det att huset var nytt 1989 som skulle behöva bytas ut. Dels är plastkupolen inte längre transparent utan har en flammig gul ton. Dels så är armaturerna väldigt mycket åttiotal.

Dessa armaturer hade passat perfekt att byta till och eftersom de går att dimma så kan jag få precis lagom mycket ljus utanför sovrumsfönstret också (där de skall sitta).
 
2. 8 watt

Vi kan inte bestämma oss för vilken modell av lampor som vi skall ha på huset så att vinna dessa skulle vara trevligt. Då behöver vi bara välja färg
 
Fadai
Effekten är 8W.
Vi behöver modernisera vår fasadbelysning och jag har redan kikat på just den lampan, i koppar, som jag älskar men tyckte var lite dyr just nu.
 
Effekten är 8 watt

Jag har precis påbörjat en separation och planerar min nya fristad som ska byggas vid en sjö
Inget stort hus, ett grönt, dämpat som sjunker in i naturen, en härlig bastu att samla ny energi i.
Tror dessa skulle vara oerhört vackra i höstmörkret.
 
  • Gilla
Magnus Sigurdsson
  • Laddar…
2. 8watt

Har precis satt ny panel på huset och saknar armaturer. Dom här skylla passa perfekt i svart kulör!
 
8 watt.

Vi byggde nytt hus förra vintern och hade så fullt upp att det aldrig var aktuellt att ens fundera på utomhusbelysning då. Sedan kom sommaren som ju bjuder på generöst med ljus, men när mörkret nu smyger sig på är det dags att tänka till. Vi har haft svårt att komma överens om vilken stil vi vill ha och denna i svart är den första vi båda verkligen tycker om. Så tack för tipset! :D

Det blir nog till att lägga in en beställning hos Bygghemma oavsett, men det vore ju perfekt att vinna ett par som hjälp på vägen eftersom vi behöver flera.
 
2, 8 watt.

Med nymålad fasad och nybyggd farstu skulle dessa lampor passa perfekt.
 
2, 8W. Jag är långtidssjukskriven sedan 5 år och går på knäna, alla besparingar är borta och det går inte runt men jag kan ändå inte flytta för då förlorar jag närheten till mina 2 barn. Mina utelyktor har gått sönder den ena efter den andra pga läckage och.. winter is coming.
 
Svar: 8 watt.
Vi har funderat länge på att byta de gräsligt fula armaturer som suttit på altanen sedan stugan byggdes på 80-talet, men vi har aldrig hittat några som passat. Vinner vi dessa blir det äntligen byte lagom till höstmörkret kommer krypande.
 
Svar 8W
Har inför hösten upptäckt att lampan vid uteplatsen och den vid garaget båda behöver bytas ut. Dessa skulle matcha frugans smak på pricken och bli en perfekt försenad inflyttningspresent eftersom vi köpte huset för ett halvår sedan.
 
Svar 2, 8 watt
Hade två lyktstolpar vid infarten till huset men en byggnadsställning välte i en storm för något år sedan och givetvis på den ena av dom så nu kikar på vad vi skulle ersätta de med.

Mikael S
 
richardtenggren
2. 8 watt

Vi håller på fasadrenoverar huset, vi går från tegel med koppardetaljer till trä och faluröd ljus. Men tror dessa skulle passa in bra mot för dagens kopparlyktor från 70-talet.
 
Svar 8w . Skulle passa perfekt till vårat nybyggda hus med faluröd fasad och vita knutar
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.