Hej vet att detta är jättesvårt att svara på och nej jag har inte ritningar och bilder då vi inte fått tillträde till huset än.
Det är ett 30tals hus med källare och befintligt kök till vänster och tvättstuga under i källaren. Huset har en tillbyggnad till höger (med krypgrund) dit vi skulle vilja flytta köket.
Det är ca 10 m emellan. Frågan är om någon vis person kan ge ett Ca pris på att dra vatten o avlopp till den nya delen?Alltså Inte pris på köksinredning och vitvaror.
Någon snäll?
 
Det är som sagt svårt att ha en uppfattning. Men själva sträckan borde en VVS gubbe kunna fixa på typ en dag, förutsatt att krypgrunden är rimligt åtkomlig.

En stor post kan vara håltagning i källarväggen mot krypgrunden. Kan behövas en speciell håltagningsfirma för det, räkna i så fall typ 5000 extra för håltagningen.

Och så en massa saker man inte tänker på, så säg 20 - 30 000. Det blir ju även en kostnad för eldragning dit, köket, framförallt spisen behöver mer matning än du har till de vanliga rummen där i nuläget. Borde bli lite mindre för elen, kanske 10 000.
 
Tack för snabbt svar. Så när vi räknar med ca 50 000 är vi inte helt ute o cyklar?
 
Det går ju relativt enkelt att göra själv också, utom elen då alla kopplingar kan göras ”säker miljö” så man behöver inte oroa sig över egna tillkortakommanden med att få till en rörkoppling.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.