Hej!

Skulle vilja få tips på bra hustillverkare som kan erbjuda bra priser. Nån som känner till något bra företag?

Om jag skall göra en spec. så är följande tänkt:
Huset högst 150 m2 med 1 kök, 2 badrum varav ett med bad, 3 sovrum (1 masterbedroom), 1 vardagsrum med plats för matsalsmöbel, 1 all/tv -rum och ev 1 kontors/data -rum.
 
Hejsan!

Tror du får speca dig lite - typ av hus, storlek, maximal kostnad etc. It's a djungle out there :surprised:
 
Du får vad du betalar för :)

Generellt sett är jag övertygad om att det skiljer minimalt mellan tillverkare om man jämför "äpplen och äpplen". Sedan kan det ena husföretaget kanske lösa ditt behov på ett enklare sätt och därmed ett lägre pris. Det handlar då mer om vem som hade smartast arkitekt!

Råder ändå att titta lite i kataloger, träffa några säljare och gå rätt mycket på din magkänsla. Vem kändes som den mest seriöse och vem talade "ditt språk".

/Experten
 
Vi har en favorit (just nu men det kan svänga snabbt :D ) från Brahus - Svärdsjö, enplans, cirkus 1,5 MSEK nyckelfärdigt enl offert. Vi gillar planlösningen, och den innehåller i princip vad du frågar efter.

Sedan finns det ett par varianter från LB-hus som också verkar intressanta. Många leverantörer kan nog fixa vad du letar efter, som föreg. inlägg visade - beställ kataloger och snacka med försäljare.

Om du skulle råka fastna för någon modell försök få se ett "in real life", och inte bara på ritning. Ibland är saker i verkligheten mindre fiffiga än på papper
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.