Någon som vet var man hittar ett litet handfat? Gärna till bra pris och gärna i Stockholm/Uppsala-området. Tror att vi behöver ett som är så litet som möjligt för att klara handikapkraven på våran toalett.
 
Gustavsberg och Idö har små handfat Såg på deras hemsidor att det fanns modeller som var 450*250mm. Så det är väl bara att slinka in på närmaste VVS-butik och handla.
 
Min närmsta butik (Bauhaus... :p ) hade lite dåligt sortiment. Tänkte att någon kanske kunde tipsa om någon bättre affär.
 
Menar du att du måste ha den redan nu ? Kan du inte byta den dagen man skulle behöva den ?

 
Sweli skrev:
Menar du att du måste ha den redan nu ? Kan du inte byta den dagen man skulle behöva den ?
Jag vet inte men jag vill ha ett litet handfat från början. Det stora som följer med husleveransen tänkte jag ha på ovanvåningen i stället.
Sen kan det ju tänkas att man får besök av någon som är rullstolsbunden och då är det inte helt fel om den personen kan använda toaletten.
 
Hos Kakelspecialisten vid Globen finns det allt från pyttesmå handfat upp till extra stora. Kika på deras sortiment som innehåller produkter från alla ledande tillverkare/leverantörer inom badrumsindustrin. OBS - det är lite krånglig struktur i butiken så man får gå igenom hela byggnaden för att inte missa något. Rekommenderar INTE att åka dit på helgen om man kan undvika det. (folk vallfärdar)

//Anna

 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.