Vi bor i ett trähus från 67 och just köket känns lite dåligt isolerat.
Har inte öppnat innerväggarna än så vet inte vad dom använt som isolering. Finns det mer effektiva material idag än på 60-70 talet? Dvs skulle det eventuellt vara värt att ta ner gipsskivorna och sätta in ny effektivare isolering? Vi vill inte bygga på tjockleken av väggen.
 
Isoleringen kan ha sjunkit ihop. Sedan kan drevningen runt fönstret vara dåligt utförd och det kan finnas oönskade luftdrag.
Känns väggarna kalla om du känner med handflatan? Kolla med ett levande ljus om du har luftiblås nånstans runt fönstret.
 
Kallras från fläkten?

Problem med mkt gnagare?
De pulveriserar och schweizerostar all glas-/stenullsisolering, om de kommer in i bjälklagen (golv, väggar och tak), vilket de oftast gör med tiden.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.