Hej,

Jag söker en armatur som kan ge en OK grundbelysning i garaget. Den ska vara rörelseaktiverad och följande förutsättningar finns:

Garaget är ca 4m * 8m. Jag har släppt ut slang i taket i två motstående hörn, alltså på diagonalen. Därav behöver inte ljusets spridningsvinkel eller detektorns uppfattningsvinkel vara överdrivet bred. Takhöjden är väldigt snålt tilltagen så armaturen skall gärna bygga så lite som möjligt.

Det verkar finnas två olika modeller av armaturer som kan vara aktuella. Plafond och strålkastare. En tänkbar nackdel med en plafond är att mycket av ljuset strålar rakt in i väggen. Omvänt så kan det bli problem med en strålkastare som har ett för riktat och bländande ljus. Finns det någon annan modell av armatur som kan passa?

Om någon känner till en ministrålkastare med inbyggd deckare och behagligt ljus får ni gärna hojta till. Annars kanske man ska överge det spåret.

Följande plafonder är fortfarande aktuella, men jag är osäker på hur många Lumen man vill ha i detta utrymmet.

https://www.elbutik.se/product.html/philips-myliving-mauve-pir-led-taklampa
https://www.bauhaus.se/takplafond-pino-sensor.html

Ps. Kanonbra om det är en avstängningsknapp på armaturen så det går att koppla från den enkelt. Båda armaturerna som monteras kommer dela fas med annan belysning.

Mvh
 
Det kunde va nåt. Själva armaturen har rätt storlek men detektorn skulle gärna suttit monterad på sidan istället för under.

4000K, du upplever inte att den ger ett kallt ljus?
 
L
Alla led är kalla från 3000 och uppåt , men du ska ju inte se rakt in , den går att vrida neråt
men gå se och ta på på den , hur det går att vrida o.s.v.
Enda sättet att bli nöjd
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.