Äntligen dags! På torsdag kommer vårt hus med lastbil, färdigt att smällas upp. Då kommer vi vara där och följa bygget. Ska bli spännande! ;D
 
Gud så läckert! Då får vi åka ut o titta i helgen oxå så vi ser hur grannskapet ser ut :) Håller tummarna att allt går bra - betyder det att alla val är gjorda gällande el tex - tar tacksamt emot alla tips runt el för tex musik anläggning och högtalare i olika rum!
 
Tillvalen vad gäller elen är inte riktigt klara. Har haft ett första möte med elektrikern och fått en prisuppgift på det jag ville ha extra. Summan landade på 30.000...... :surprised:

Men då var det en hel del spotlights som de tar 900 spänn stycket för + dimmer 450 kr. Lite tråkiga pengar men tyvärr kan man ju inget göra själv när man valt totalentreprenad. Och montera i efterhand går ju inte om man vill ha infällda kablar i väggarna för dimmers mm.

Eftersom jag har hemmabio ska jag även ha extra tomrör i taket för kablar till projektorn och tomrör för inbyggnads surroundhögtalare i taket. Skall även bygga in högtalare i badrummet.

Har köpt dessa högtalare för surround.

http://www.hembiobutiken.se/produkt.asp?pgrpnr=112150

Skall också ha 1(!) högtalare i badrummet. En "specialare" med dubbla diskanter som spelar stereo trots endast en högtalare. Båda kanalerna kopplas in till denna.

http://www.hembiobutiken.se/produkt.asp?pgrpnr=112170

Skall även förbereda med tomrör från rummen upp till vind för att kunna dra kablar till en ev. parabol.

Dyrt blir det..... :-?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.