Rätt svar: 2

Vi har provat några enheter från Nexa och fastnat för hur enkelt det var att få igång. Nu hade det varit kul att kunna blanda in flera olika lösningar i vårt system.
Athom Homey verkar vara det bästa att få tag på, både för att man kan använda den tillsammans med så många olika lösningar men även för att den är så enkel och smidig att sätta upp.
Det hade varit kul att få ett smartare hem på ett enkelt sätt!
 
Svar: 2 (8)
Är en ”gammal gubbe” som försöker hänga med i den rusande teknikutvecklingen - vi har appar som styr värmepump, element termostater, motorvärmare, radio/musik (Sonos), wi-fi och snart belysning! Tänk om ETT system kan styra ALLT!?
Vi Välkomnar Homey till oss här i Mora!
 
Svar: 2

Snygg pryl som varit spännande att testa. Har tidigare testat lite olika varianter av gateways men denna skulle inte skämmas från att stå framme nånstans synligt i huset.
 
Rätt svar är 8
Homey är en maskin som jag velat testa ända sedan jag första gången läste om den. Det som verkar mest lockande förutom att man inte måste gömma apparaten är att röststyrningen antagligen komma fungera för de smartphonelösa barnen i familjen.
 
P
Rätt svar är alternativ 2, 8 teknologier.

Varför hålla på med krångliga LUA-koder,
när det i Homeys fina kula,
räcker med att dra och släppa.
 
j.f.s
Rätt svar är: 2

Vore grymt att kunna koppla ihop våra Nexa, z-wave och Ikea Trådfri med denna grymma produkt! Tror frugan skulle uppskatta lite mindre hempul och krångel
 
Svar: 8st
Jag vill kunna väcka min dotter och sambo genom smarta hem lösningar, tex gardiner som går upp när det är dags, lugn musik, ljus som långsamt blir starkare.. har förhoppningar om att vi ska kunna få lugnare start på dagen då båda två har ett morgon humör som.. hmm.. behöver lite hjälp på traven?
 
Svar: 2. 8 stycken

Vore en klar fördel för alla i familjen om vi kunde prata med våra system (Hue, Sonos och snart D-Link) istället för att alla kör separata appar på sina telefoner
 
Rätta svaret är 8 stycken.

Man blir galen på alla fjärrkontroller och annat som ligger och skräpar här hemma. Jag har hotat med att slänga bort dem men såklart skulle det vara mycket bättre om vi hade en homey. Mer lugn och ro helt enkelt.
 
Svar: 2) Åtta olika

Motivering: Har provat Vera och Domoticz som båda är bra, men jag tror att Homey överträffar dem båda vad gäller enkelhet. Att Homey dessutom har stöd för så många olika tekniker gör den ännu mer attraktiv.
Jag blev intresserad redan i Kickstarter-stadiet och den verkar leva upp till vad den lovade då, men tyvärr har inte plånboken tillåtit något inköp.
 
Rätt svar är 8 st.
Har idag i vårt hus ett system uppbyggt kring 433 och telldus, dock har det begränsningar och jag har börjar titta kring att byta ut och gå över till andra lösningar kring styrenhet och teknik.
Homey verkar vara klockren för detta då den stödjer många olika tekniker och övergången blir mjukare än om man skulle behöva byta ut allt på en gång.
Att det dessutom har ett användarvänligt "flow" gör saken bara bättre.
Vore perfekt att till kommande ledigheter kring jul ha något att sysselsätta sig med.
 
Sweet! Rätt svar är 8 trådlösa teknologier (2)

Eftersom vi uppenbarligen bosatt oss där det är kallt som i en isbjörns rövhål och med mindre ljusinstrålning än på Pluto under hela vintern vore det som kul att kunna varva snöskottning och knaprandet av antidepressiva med att styra lamporna via mobilen. Kombinera detta med att se snoriga längdåkare på TV så blir väl livet perfekt, eller?

Gör den popcorn?
 
2. 8 enheter. Vill verkligen vinna!

 
Svar: 2 (8 stycken)

Alexa känner sig ensam och behöver en Homey :)
 
Svar: 2 (8 teknologier)

Jag har precis köpt ett hus och vill övervaka temperatur och fuktighet i delar av huset. En Homey skulle vara perfekt då den kan ansluta till trådlösa Z-wave mätare som jag kan placera på olika sätt och få notifikationer när temp och fukt når nivåer som mögel frodas i. Att sedan kunna styra lampor och eluttag mm är ett stor plus för mig!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.