Tjena.. någon som vet om det finns någon adapter vinklar att trä på dessa 14mm rör. Få nog öppna upp väggen inifrån och trä ut den högre upp. Eller få man sätta en kabel list från golvet och upp där Bredbands lådan ska sitta? Hur skulle ni gjort?
 
Redigerat:
Ska de blåsa fiber i den där slangen så kan du nog inte ha nå vinklar eller nånting.......Dessutom finns det väl "lådor" som inte är gjorda för slang och fiber bakifrån så du lär nog undersöka hur du kan göra först och främst.
 
För det första!, har dom borrat igenom golvsockeln?, och ja jag hade öppnat väggen och böjt upp slagen, kanske värmt den lite för enkelhetens skull.
 
Yes igenom socklen.. vi försökte höja upp den men väldigt svårt då slangen är styv. Borrades ca 45 gradig vinkel.
 
Tanken är väll att dom sätter nått bakom slangen där kablen går igenom.. någon bredbands uttag eller liknande. Någon som har bild på hur de ser ut när det är uppsatt
 
Hur tänkte dom?
 
Du måste väl ha fått nå papper på hur installationen ska utföras? Som jag skrev kan man oftast inte göra det hur man vill.
 
Fanns bara en panelbräda att borra i därav kom den för lågt.. men inte hela världen få sätta en list från golv till uttaget
 
Eller få dom blåsa in slangen så leder ja resten själv i en rör böj sedan
 
Slangen ska väl ändå kapas jäms med väggen? Då kan du dra själva fiberkabeln i en tunn kabelkanal upp/bort till omvandlaren vart den nu ska sitta.
 
  • Gilla
Lennart Lind
  • Laddar…
Jo men få ju kapa golv listen då. Så listen går där i mellan. Om det nu inte ser för dumt ut.
 
Ja röret kapas intill väggen
 
Eller jacka man då bara golvlist och sättet listen i mellan då
 
Eller kanske man kan fräsa bakom golv listen och dra den där bakom så blir det osynligt. Det se ut att lösa sig då tack :)
 
En sak till.. alltså ska man inte kunna fästa slangen intill väggen? tycker det är bra spänn i den är rädd att den viker sig.. vinkeln är ca 45
 
  • Orange slang i en 45 graders vinkel som går utanför en vit vägg, ser spänd ut för att förhindra veck.
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.