Hej på er.

Vi håller på att bygga en ny kåk och inflytt kommer vara i sena våren 2018 cirkus.

Håller nu på att fundera på Lill Lull allt ifrån ljussättning inne/ute osv osv.

Men kom att tänka på att på övervåningen har vi mycket glas ca 11,5m av 15m består av glas. Detta kommer medföra en rätt så stor värme strålning på sommarn.

Så har funderat på att ta in ett företag som monterar fönsterjalusier på utsidan som man kan köra ner när solen ligger på som värst.

Någon här inne som har erfarenhet, gjort detta och kan tipsa om några lev/utförare i södra Sverige som fått ett bra jobb utfört.

Tack på förhand för matnyttig info.

Mvh
 
Det finns även motoriserande persienner som är monterade inne i glaskasetterma. Håller just nu på att koppla in 4st Sage Glas. Rutor som automatiskt dimmrar :) . De kostar dock som en mindre bil.
 
R Robert-san01 skrev:
Det finns även motoriserande persienner som är monterade inne i glaskasetterma. Håller just nu på att koppla in 4st Sage Glas. Rutor som automatiskt dimmrar :) . De kostar dock som en mindre bil.

Ja sådana har jag sett men vill ha skyddet på utsidan. Själv dimmrade glas skulle varit nice Men blev lite over limit för oss

Traditionellt skydd på utsidan som dem flesta syd europeiska länder och övriga länder kör funkat ju faktiskt riktigt bra. Sen att det skyddar lite extra emot inbrott är ju ett plus.
 
L
Finns utanpåliggande persien/jalusi som går uppifrån i gejdrar utmed fönstret ,med motor , hittar inte just nu
 
Hella från Österrike har mycket bra jalusier och de har modeller som är byggda i kasett så de skall gå montera helt infällda ovan fönstren. Givetvis motoriserade och de har även modeller med isolerade lameller som går att öppna delvis osv. Vet dock inte om de har någon distributör mot privatmarknaden, de jag jobbade hos som sålde Hella jobbade bara mot kommersiella marknaden. http://www.hella.info/

En av största konkurrenterna är Warema. http://www.warema.com/en/
 
  • Gilla
Liteavvarje
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.