Satt upp en pool med stålram o tänkte nu bygga trall runt om eller trädäck. Men så blev jag osäker på om placeringen av poolen blev tokig?
Utomhuspool med stålram på gräsmatta nära barnlekplats, osäker placering för trädäckbygge.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Men vad ska man tänka på när man bygger? Blir det bäst att bygga ända upp här eller till hälften eller bara på backen runtom?

Tips tankar och idéer mottages tack.
 
Bakgård med leksaker utspridda på gräsmatta, en blå uppblåsbar pool och en gunga.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Bakgård med gräs, leksaker utspridda på marken, gunga, och ett rött förråd.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Där den står nu var det mest plant, tomten är något ojämn i övrigt..
 
Funderar på placeringen av poolen med tanke på trädet, kommer det inte ner mycket skräp från det som smutsar ner vattnet i onödan? Ett sätt att få poolen rak och botten mjuk är att jämna till marken under och ställa poolen på markskivor typ ecoprim. Angående trädäck så är det lättaste att lägga ut plattor som vägs av och lägger reglarna på sedan trall, snyggast är gräva ner plintar för att få upp golvet så poolen ser nedsänkt ut men är mera jobb med tanke på grundarbetet.
 
Träder ligger inte över utan mer bakom eller hur man ska säga men tror inte det gäller nått direkt om jag inte minns fel. Har en sambo som är lite snabb så poolen är halvfylld redan. Men den står nog rätt rakt vad man kunde se på vattnet. Märkte dock i efterhand att benen sjunkit ned lite. Men hoppas inte det ska störa sen. Blir snyggast kanske med trädäck i samma höjd som poolen att man använder antingen plintar eller jordankare?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.