Rätt svar: X (2 Hänglåspunkter)

Jag är egentligen mäkta nöjd med det hemmagjorda förvaringsutrymme (lastpall, reglar och pressening.. ) som jag snickrade ihop en fredagskväll, och klarar mig bra med detta. Men, sambon har en annan uppfattning om att "det passar inte in", "det är inte säkert" & - "Det är fult som f*n". För husfridens skull vore detta kanon!
 
Rätt svar x (2 st)

Lekstugan som använts tidigare har nu fått en ny användare som inte uppskattar förrådsanvändningen. Hon vill ha sina leksaker i den. Pappa måste hitta ny förvaring.
 
D09
Svar x

Den hade varit kanon att ha uteleksaker i både sommar som vinter :)
 
Rätt svar: X, 2 st.

Motivering: Lyckas alltid förlägga mina verktyg och redskap. Vilket skapar irritation när man skall fixa saker. Skulle vara perfekt med ett dedikerat förrådsutrymme där dessa får ett eget utrymme så man hittar grejerna när man behöver dem.
Det skulle verkligen göra livet bättre.
 
Rätt svar: X (2 hänglåspunkter)

Motivering: jag är så trött på att ha alla trädgårdsprylar utspridda, lite i garaget lite på tomten lite bakom huset. Med detta magiska hus kan jag samla alla prylar till ett ställe. Gud vad skönt och praktiskt.
 
Svar X (två punkter)
Skulle bli en optimal sorteringscentral för papper, plast, glas, metall med mera. Kan ställa in sopkärl i förrådet.
Sedan när det börjar bli fullt tar man kärlen och åker till soptippen. Måtten skulle passa perfekt bredvid min soptunna som jag har för hushållssoporna idag.
 
Rätt svar: X

Med denna underbara förvaring skulle jag kunna spara timmar varje dag när jag städar upp efter mina underbara trillingar som har gjort det till sin livsuppgift att stöka ner med alla sina leksaker! Med denna fin fina lösning skulle barnen nu kunna ta ut och in själva och jag njuta av att få vara med och leka tillsammans med dom.
 
rätt svar: X - 2 st

Lekstugan fungerar idag som miniatyrfriggebod vilket inte direkt är optimalt för någon.

Den här skulle verkligen göra livet lättare och tomten snyggare!
 
Städat i trädgården skapar trivsel.
Jag kallar GOP Stowaway för Trivsellådan.
 
Rätt svar: X (2 hänglåspunkter)

Tycker det är ganska bökigt att behöva in i garaget och leta fram slangar, hinkar och högtryckstvätt mm. när man ska tvätta bilen tex. Tänk va skönt att placera denna förvaring jämte bilen så har man det alltid tillgängligt och det blir så mycket roligare och lättare. Hoppas Hoppas.....
 
Rätt svar: X (2 hänglåspunkter)


Förvaring har man tyvärr alltid för lite av. Denna box verkar rymma en del och den har lås vilket är ett stort plus då man kan förvara även lite värdefulla saker i den. Nu kan jag ju låsa in mina verktyg på kvällen efter altanbygget och det blir lättare att ta fram och komma igång igen dagen efter. Det är ju det som är drygast när man grejar att behöva bära in och ut allt ifrån garaget, särskilt när det ligger på andra sidan huset.
 
Svar: X - 2 st.

vi har saker överallt för att vi saknar bra förvaringsutrymmen i huset. Leksaker över hela trädgården och gräsklipparen.
Skulle verkligen behöva en fin förvaringsmöjlighet så vi får en fin trädgård utan massa saker lite här och var.
Grabben älskar gå och gräva efter maskar och då har han ett ställe att ställa sina spadar så han hittar dom nästa gång.
 
Svar: X - 2 st

Alldeles snart dundrar maskinerna in på den tomma tomten, och mitt första husbygge någonsin sätter igång! Men var ska jag ha mina prylar och mina verktyg under tiden!? Huset finns ju inte ännu, och det kommer att dröja ett bra tag innan jag kan lägga undan mina pinaler med skydd för väder, vind & tjuvar! Hjälp!
 
Rätt svar: x (2 hänglåspunkter)

Min mor har använt sin gamla hundkoja som förråd ända sedan hunden gick bort, detta har fungerat men nu har hon stelopererat ett par kotor i ryggen pga smärta och att böja sig ner för att ta fram trädgårdsredskap har nu blivit besvärligt. Det skulle vara underbart om jag vann denna GOP Stoweaway för att kunna ge den till henne så blir livet lite lättare för henne
 
Rätt svar x (2 st)

Vi bygger hus och har varken garage, förråd eller någon förvaring till trädgårdssaker eller barnens leksaker. Köpte ett enklare plåtförråd som jag la 2 dagar på att bygga ihop, en vecka senare blåste det sönder. Hade varit väldigt välbehövligt med en sån här förvaringslösning!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.