Jag skulle rekommendera att fästa trallen i ändarna till att börja med och då kanske det kan vara bra med långa bitshållare för att slippa gå ner på knä. Sen så snörslår du över varje regel skruvar hela regeln på en gång och då är det nog lättast att stå på knä och ha kartongen med skruv bredvid dig istället för att stå upp och köra med lång bitshållaren.
 
Du måste ju ändå hålla i skruven så jag tror inte att det underlättar för ergonomin.

Riktigt snabbt och ergonimiskt blir det med skruvautomat och förlängare. Då kan du stå och skruva.

https://maskinspecialisten.com/prod...lt-skruvautomat-utan-batteri-laddare-och.html
https://www.verktygsproffsen.se/produkt/Makita-forlangare-Skruvautomat

Du kommer ändå att behöva skruva ändarna på brädorna manuellt om de ska skråas. Jag drog all skruv utom ändskruvarna i 70m2 trall på 45min med automaten ovan utan förlängare. Köpte en beggad för 1000kr. Lätt värt pengarna.

Att hyra en automat över en helg kostar inte heller mycket.
 
En skruvautomat hade varit underbart men jag har tyvärr redan inhandlat skruven så det blir för stor investering just nu.

Dom här bitshållarna är nog för korta för att man(jag) ska slippa gå ner på knä tyvärr. Sen är skruvarna jag tänkte använda rostfria så jag kommer inte ifrån att komma ner på knä. Jag får fundera på om jag ska investera en slant och se om det gör någon skillnad med en längre hållare.

Tack för svaren!
 
Som många andra sagt, du måste ändå ner på knä för att hålla i skruven, så du kommer knappt märka av skillnaden i att ha en lång bitshållare.
 
Tror inte du vinner så mycket ergonomi på det å med lång bitshållare så e de svårare att få den exakt plasead, som sagt så måste du hålla i skruven då den inte e magnetisk.
 
Produkter som diskuteras i tråden
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.