4 343 läst · 11 svar
4k läst
11 svar
De binner i grillen!
Hej på er!
Jag köpte Weber Spirit Classic E-310 gasol grill med tre brännare, anledningen att jag köpte gasol var att jag ville att det skulle gå fort med värme och ha mindre rök i altanen.
Jag vet inte vad jag gör för fel men allt fett som rinner från köttet fattar eld och det blir mycket rök utan att nämna att köttet blir bränd av elden.
Jag rengör noga men det hjälper inte, det är bara lägga biffar av biff med kappa i grillen så att det blir eld och allt blir förstört.
Någon som upplever samma sak eller vet hur jag undviker eld i grillen?
HÄR ÄR LÄNKEN FRÅN MIN GRILL
Jag köpte Weber Spirit Classic E-310 gasol grill med tre brännare, anledningen att jag köpte gasol var att jag ville att det skulle gå fort med värme och ha mindre rök i altanen.
Jag vet inte vad jag gör för fel men allt fett som rinner från köttet fattar eld och det blir mycket rök utan att nämna att köttet blir bränd av elden.
Jag rengör noga men det hjälper inte, det är bara lägga biffar av biff med kappa i grillen så att det blir eld och allt blir förstört.
Någon som upplever samma sak eller vet hur jag undviker eld i grillen?
HÄR ÄR LÄNKEN FRÅN MIN GRILL
Håller med i allt du sa men i mitt fall hjälper inte att sänka gasen, senast försök gjorde jag så här, satt igång brännare på sidorna men inte i mitten och placerade en köttbit där då fick värme, rök men inte eld, sedan satt igång brännaren i mitten i lägsta läge och elden kom direkt.Stefan N skrev:
Jag menar att en gasol grill ska inte fungera så här, även i lägsta läge blir det brän kött.
Bra tips!hsd skrev:
Hade inte tänkt på det, det tyder på att du har samma problem som jag med eld och jag är inte ensam.
Ändå, kan man inte använda en gasolgrill utan brinnande fett?
Grundstött
· Halland
· 28 358 inlägg
Kan det ha någon betydelse vad man lägger på grillen?
Och hur mycket fett kött/fläskstycket innehåller alltså?
Och hur mycket fett kött/fläskstycket innehåller alltså?
njä.... känns inte så.KnockOnWood skrev:
Locket är alltid stängt, sällan har jag öppen.nino skrev:
Påverkar det om det det är öppen eller stängt? Jag har inte tänkt på det faktiskt.
Liknande trådar
-
Vad kostar det att köra grillen på ugnen i en dryg timme?
Övrigt Off Topic -
Gasolgrillen trillade ner från altanen
Övrigt Off Topic -
Sprickor i betongen under eldfadst tegel i grillen
Byggmaterial & Byggteknik -
Grundplåt under grillens tegelmur för vattenutledning?
Byggmaterial & Byggteknik -
Rejäla böter väntar den som tänder grillen
Artikelkommentarer