Detta problem uppstod för drygt 1 år sedan och Bosch har aldrig hört talas om detta problem. Så frågan är om vi har fått ett måndagsexemplar eller inte är frågan.

Rätt som det är, spelar ingen roll när på dygnet så kan den helt plötsligt få för sig att börja tjuta och larma om att någon av dörrarna är öppna trots att de är helt stängda! Värst är det på nätterna då den larmar, och du kan gå upp och tvingas då öppna både kyl- och frysdörren och stänga för att den ska sluta tjuta. Kan gå ett par minuter och sen sätter den igång igen för fulla muggar!

Den är köpt 2013-12-18, så reklamationsrätten har ju försvunnit tyvärr. Så nu håller vi på och letar efter den eventuella boven i dramat, och den är en magnet som enligt en servicetekniker vi pratat med kan "glappa".

Någon annan som upplevt liknande problem med sin av liknande modell eller av andra modeller?
 
Håller den temperaturen?
 
torbeno skrev:
Håller den temperaturen?
Det gör den, bara det att den har svårt att tända lampan när man öppnar kylskåpsdörren. Ibland tar det ett par sekunder innan den tänds, annars så måste vi öppna frysdörren för att lampan ska tändas i kylskåpet.

Enligt serviceteknikern vi pratade med så är det magneten som är paj eller reagerar dåligt!
 
Magneten sitter i dörren, inte så lätt att byta ut. Du kan ju testa att lokalisera den med något magnetiskt och provisoriskt sätta dit en till stark magnet.

Annars är det nog elektroniken som spökar.
 
A
dörren hänger den rakt?
den har inte satt sig? sjunkit?
 
Känns ju sådär att behöva köpa nytt efter 3 år. :x
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.