Hej
Tänkte byta från Trekronors Plus till Länsförsäkringar mer både bilen och villan. Anledningen är att spara typ 2500 kr per år.
LF har något högre självrisk på bilen (500 hundring, vagnskador och trafikskador 1000 kr jmf med nuvarande 0) och högre själv risk på villan oxå (3000 istället för nuvarande 1500 kr). Annars ser de likadant ut. LF mer, ligger högre i rangordning hos konsumenterna än trekronors. Den har plats nr 4 efter Folksam, Moderna och IF och trekronors plus ligger 7a.
Vad sägs om bytet ?
 
Redigerat:
kimf
Kör LF också, och har varit smidiga att ha att göra med när det gäller skador, iaf på min hemort.
Det viktigaste med hemförsäkringen är, förutom att priset är rimligt, att den funkar när man behöver dem.

Vet att man kan få ytterligare 20% hos LF om man är "guld kund", men tror man måste ha både lån och lite annat sjaffs hos dem för att få tillgång till den rabatten.
 
  • Gilla
Lars48
  • Laddar…
B
Har man boende och bil försäkrat hos LF behöver man ett aktivt lönekonto och sparande på minst 500 kr/månad för att bli guldkund. Jag har funderat på att försöka bli det, dock visade det sig att man måste besöka deras kontor för att öppna konto och det har inte blivit av än.
 
BirgitS
Har haft LF i Stockholm i många år och det har inte varit något bråk vare sig med alla stulna cyklar eller när vi fick en vattenskada i ett badrum.
 
Vi hade länsförsäkringar innan och var överlag nöjda med dem. Fick dock betydligt bättre erbjudande från Gjensidige, Villa MAX via medlemskapet i Villaägarna, så vi bytte härom året.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.