Moving
Superfint om man inte är så noga.
Enligt besiktningar har det risker med platta på mark, röta i väggarna, inåt-lutande tak med avrinning mitt genom huset, blåbetong med hög gammastrålning, radonsanerat med FTX och radon-mätt för 11 år sedan, tillrinning emot huset från berg och ett oåtkomligt garage, men en fin pool mm.
För de rika eller katastrof för lättlurade på höga lån?

Såld exekutivt en gång då någon inte klarat av det.

Såld nu runt 8 mille.

https://webcache.googleusercontent....75+&cd=2&hl=sv&ct=clnk&gl=se&client=firefox-b
 
Den sista torsken är inte född....Varför vill mna bo i dessa områden och betala dm pengarna fattar jag icke
 
Moving
Inget konstigt pris för ett friskt hus så pass centralt om man jämför men detta kallnade.
 
K
Sist var det Thore Skogmans gamla kåk i Danderyd och nu denna, varför så fascinerad av blåbetong?
Även om radonmätningsprotokollet är 11 år gammalt, så har man ju beviserligen lyckats hålla nivåerna på en bra nivå tidigare, så worst case är det ett filterbyte och injustering för 2-3K så är man hemma igen.

Alla hus med platta fram till 80 talet är ju betingade med en viss risk (det är ju några stycken om man börjar räkna......), långt från alla har problem så man får göra en undersökning för respektive objekt för att fastställa om man har "problem" med tillskjutande fukt eller inte och om man nu har "problem" med tillskjutande fukt så finns det väl beprövade metoder såsom oorganisk golvbeklädnad, eller nivell-liknande system.

Tillrinning från Berg betyder inte per automatik att det är det som fyller poolen vid varje snösmältning heller. Tvättstugan som står längst in i souterängplanet ser ju fräscht ut även efter 7 år (utan att veta åt vilket håll berget lutar mot)

Med relativt sett stor tomt för sönderstyckade Huddinge och totalarea på 350+ m² så tycker jag inte priset är särskilt anmärkningsvärt faktiskt...
 
Moving
Blåbetong med hög gamma vill ingen kunnig ha och finns i massor av hus, poolen är det gemensamma.

Vad man kan se här är en massa påkost utöver det så pass höga priset.

Tomten normalstor men värdelös på baksidan brant uppåt. Och neråt emot huset så det gäller att ha bra dränering. Vi har något bättre men en vallgrav som aldrig blev motfylld så man kan gå runt botten.

Såg något nymålat ut med den billiga vita färgen

Du glömde taket som en utdömd konstruktion med höga risker, har sett 3 nu.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.