Vill köpa bergoberg saltholmen ask och dettta finns bara på nätet. Antingen via bygghemma eller via byggmax.

Några med erfarenheter att beställa golv via nätet?
 
BirgitS
Vi köpte ett parkettgolv från Tarkett på bygghemma.se för ett par månader sen och det var inget problem med det utan det fungerade som alla andra internetköp.

Lyckades till och med pruta genom att i samband med en fråga till kundtjänst tillägga att de var dyrare än Beijers och då kom det ett svar från en innesäljare att de kunde sänka priset till något lägre än Beijers, men en förutsättning för det kan ju ha varit att det gällde närmare 60 kvm.
 
Redigerat:
låter ju bra!

Golvet är billigast på bygghemma.se men byggmax har prisgaranti så kan matcha priset.
Tänker om en del plank måste reklameras kanske det är betydligt lättare att ha handlat via byggmax..
 
Prisgarantin gäller bara mot fysiska butiker i närområdet.
 
Redigerat:
BirgitS
Om golvet finns på lager hos bygghemma.se går det att skicka tillbaks oöppnade förpackningar inom de 14 dagarna som man har ångerrätt vid distansköp, men man får förstås betala frakten själv vilket kan vara uppemot 1000 kr. Reklamationer däremot ska ju inte kosta något. Vi hade en transportskadad förpackning och det var smidigt att reklamera den genom att skicka in foton på skadan och sen kom det ut en ny förpackning några dagar senare. Sen har då transportföretaget 30 dagar på sig att kräva att få den skadade förpackningen och de dagarna har snart gått utan att de har hört av sig.
 
När jag beställde golv från bygghemma var det inte ett enda paket som var oskadat. Alla topp- och/eller bottenbrädor hade fått skador utmed långsidorna. Nu gick det bra utan reklamation eftersom brädorna utmed långsidorna ändå ska klyvas, men ett starkt tips är att kontrollera leveransen noga och direkt skriva upp alla skador.
 
DHL hade pajat ett hörn på pallen (hade ingen lust att riva upp och inspektera alla paketen) som vårt golv från bygghemma kom på. Tog inte ens emot pallen utan krävde ny leverans direkt. Omständigt men vi sparade 5000 mot att köpa samma golv på Beijer.
 
  • Gilla
BirgitS
  • Laddar…
ullet
Jag har beställt två gånger, båda gångerna skador på pallen efter truckgafflar. Reklamationerna har funkat, men en nyckel har varit att chauffören som kommit med godset noterat det på fraktsedeln innan jag skrivit under.

Edit: beställt från bygghemma och golvslipning.
 
A
Köpte på bygghemma och pallen som golvet kom lastat på var för kort för parkettbrädorna. Som tur var så hade det gått bra och inget var skadat.
 
Ingen som vet vart man skulle kunna hitta det golvet i butik till samma pris? :)
Bergoberg Saltholmen ask 3-stav, vit mattlackat
 
BirgitS
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.