Såg de kommit med två nya robotar iår.
En 800kvm och en 1500kvm.
Någon som har koll vilka robotar de är byggda på? Kanske till och med någon som köpt en redan ?
 
Du behöver nog bara googla, otroligt dyra klippare! Med tanke på funktion/kvalitet..skulle bli galen att dra hem nåt sådant, kommer hem efter semestern, och den stannade före man lämnade tomten..

Finns kvalitetsmaskiner, som är prisvärda, som är provade, och håller många år..
 
Fick också känslan av att de va dyra för att vara en meec nu när det börjar bli rimlig prisnivå på även kända tillverkare..
 
  • Gilla
Händighemma
  • Laddar…
Är nog samma tillverkare som innan. G-force som har varit samma/liknande robot innan har oxå nya modeller i programmet. Med touchscreen bland annat. Verkar dessutom som dom flyttat laddanslutningen till fronten istället (ser ut som så på julas modeller iallafall). Smart drag, för vad jag har hört har det strulat mycket med dockningen när den ska vända innan laddplattan.
 
Skulle ändå aldrig ens tänka tanken på billig klippare från ÖB/Jula/Rusta/Biltema, vet flera som provat, alla missnöjda! Förra sommaren kom en dam när jag var ute på tomten, Husqvarna 420 gjorde sitt jobb, hon hade provat 3 lågprisklippare, och frågade om Husqvarna funkade bra, när hon redan installerat slingan, men klipparna återlämnade.

Köpte en Husqvarna 315 åt mormor, helt otroligt vad smart den är, löser allt, samt prisvärd!
 
  • Gilla
quick
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.