tycker det låter mer som att kommunikationen brustit mellan byggherre och utförare? Ska man ha ett naket betonggolv som dessutom är vackert så får man nog gå på väldigt hårt om hur det ska utföras och välja utförare med omsorg. Om utföraren kan sin sak och är van med dylika golv så går det ju att få det vackert direkt redan i gjutningen. Men då kanske man måste välja Golvspecialisten snarare än berras bus och gjut.
 
Absolut inget problem att få in maskinen dom har ju hjul och dom flesta golven som gjuts idag görs med anläggningsbetong så visst är den hård men med rätt verktyg så går det händer titt som tätt att vi får ta ner flera cm höga ryggar när det är viktigt att golvet är plant
 
  • Gilla
thomas33
  • Laddar…
Om det inte löser sig så har jag en idé. Kontakta http://decomaterial.se/ eller http://tadelakt.se/ och be dem om hjälp med att hitta någon extremt duktig som kan fylla igen hålen och dessutom få det att likna det omgivande golvet. Det finns flera microcementföretag som kanske kan klara det också, men jag är osäker på om de har tillräckligt kompetent/konstnärlig personal.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.