Hej
Ska till sommaren ev bygga om köket. Köket ska byggas ihop med två andra utrymmen och naturligtvis är det tre olika höjder på golven. Hur ska man enklast få golven i samma höjd?
 
Det beror ju på hur mycket det gäller men det bästa är ju flytspackel. Det är ju tyvärr ganska dyrt och kan vara knepigt att få bra om man är ovan så jag rekommenderar att ta in en firma för det.
Sen beror det lite på vad ni ska ha för golv... Ska ni lägga klinker är flytspackel absolut att föredra.

Alternativet för trägolv/parkett är ju med olika skivmaterial men det kan vara knepigt att hitta rätt tjocklek. Det är ju enkelt att montera men kan krävas hyvling för att få rätt tjocklek...
 
Har varit inne på flyt men risken att det inte blir bra är stor med tanke på storleken och att vi intr kan.

Det kommer antingen bli en plastmatta eller klickgolv så underlaget behöver vara plant.
 
Hur stor skillnad mellan de olika delarna ?
 
Som mest är det ca 1 cm som minst ca 5 mm
 
Vad ligger som undergolv där idag? Ev kan golvgips lösa ena rummet, kanske någon typ av masonit eller liknande skiva för de 5 mm.
 
när det är MDF finns ju i 4 mm, sen med en sån där ljuddämpande skiva så blir det ju 5 mm. Lägg 2 där det skiljer 1 cm så borde det bli ålrajt.
 
Just nu ligger det plastmatta och massonit, misstänker att ett gammaltplankgolv ligger under det. Vet inte vilket skick det är i. Huset är gammalt och misstänker att orginalgolvet inte är i det bästa skick eftersom den delen av huset är omgjord i många omgångar.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.