Framgår inte riktigt av ditt inlägg om du eftersöker just den designen, eller om det bara är funktionen. Är det bara funktionen du är ute efter har jag för mig att Ikeas bestå har en utdragbar skiva, ganska tråkig design men priset är ju inte särskilt högt.
 
Hej! Designen spelar egentligen mindre roll. Men är viktigt att det just är vägghängt och har en utdragbar skiva för tangentbord och mus.
 
Hittar den inte på Ikeas hemsida, så den har nog försvunnit ut sortimentet. Var väl egentligen bara två utdragbara skenor som man la ett vanligt hyllplan på.
Finns väl massa olika beslag som går att fästa antingen under en skiva/hyllplan eller mellan två sidoväggar för att lägga egen skiva på.
 
Behöver du nödvändigtvis nåt som är färdigt? Om du söker på utdragbar tangentbordsskiva så finns ju flera såna. Det kan kanske kombinera en enkel bänkskiva på konsoler med en sån?
 
Redigerat:
Kolla om du gillar designen på Ikea:s Ludvig. Den dyker upp på blocket då och då. (finns två varianter, en som är mer ett skåp för router och dylikt).
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.