ullberg
Längst upp på sidan har man hela tiden en "senaste inlägget"-länk. Om man väljer att klicka på den kommer man till första inlägget i tråden, jag hade hellre sett att man kommer till senaste olästa (som när man klickar på ikonen i den vanliga listningen av inlägg), det är lite irriterande när en tråd man följer kommer där och man klickar bara för att hamna på första sidan.

Kan det vara en ändring att testa?

/U
 
Vi ändrade för snart ett år sedan eftersom vi då hade problem med att sidan kunde hoppa förskräckligt när man klickat på länken.

Anledningen till att sidan hoppade till var främst för att vi då inte visste hur höga bilderna var innan sidorna laddats in. Detta hopp-problem fixades i våras, men vi ändrade aldrig tillbaka. Innan ändringen kom man alltid till sista inlägget.

Frågan "vart man ska komma när man klickar på senaste inlägget-länken längst till vänster i svarta listen på desktop (finns av utrymmesskäl inte i mobilsajten)" har varit uppe förr:

https://www.byggahus.se/forum/infor...ar-ni-klickar-pa-senaste-inlagget-lanken.html
https://www.byggahus.se/forum/infor...a-faltet-skickar-till-tradens-forstasida.html
https://www.byggahus.se/forum/infor...ta-listen-borta-8.html?perpage=15#post2196900

Från och med imorgon kommer man som inloggad komma till första olästa, men om man inte är inloggad så kommer man till sista.
 
  • Gilla
ullberg
  • Laddar…
Nu har vi fixat så att om man som inloggad klickar på Senaste inlägget... uppe i svarta listen så kommer man till första olästa inlägget. Men om man är oinloggad kommer man till senaste.
 
ullberg
Tack, precis som jag önskade

/U
 
  • Gilla
Per Eskilsson
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.