Håller med eljo och detta ja tog kort är som natt och dag därför ja vägra använda att. Bli soporna helt enkelt även om det är nyköpt
 
Elko och Schneider är ett par nivåer högre än biltema och annan skit. Etman tycker jag inte heller om, känns som Malmbergs. ABB är väll helt okej, men personligen tycker jag inte de kan jämföras med Elko och Eljo. Känner du en elektriker kan han säkert köpa ut grejerna till bra pris åt dig. Annars har Elbutik rätt bra priser, inte så stor skillnad på standardprylarna mot vad jag får för pris hos min grossist :)
 
Gillar Schneiders Exxact serie, klart värt att satsa på riktiga elprodukter. Även om det är sura pengar så garanterar jag att du kommer att tacka dig själv när du valt kvalitéprodukter.
 
gasto skrev:
Har en atia hemma liggandes och ja gillar den inte.. billigt skäp tycker jag! Varför kan dom inte göra den lite mer rejäl och lägga på 50 kr så är dom ändå halva priset på eljo.
[bild]


Samma värdelösa anslutningar som i det 4-vägs ELKO köpt på Woody som jag hjälpte brorsan att montera för någon vecka sen, hade sagt åt honom att köpa eljo, elko eller schneider för att det inte skulle vara sån där skit..

Helt uppenbart har ELKO olika serier beroende på var man köper uttagen, har aldrig fått den där typen av anslutningar från grossen..
 
Men Elkos hissklämmor går inte att jämföra med dom som Malmbergsuttagen har
 
Har aldrig någonsin sett ett elkouttag med sådana anslutningar. Låter oroväckande :/
 
Ramnemark skrev:
Har aldrig någonsin sett ett elkouttag med sådana anslutningar. Låter oroväckande :/
Det hade inte jag heller.. Trodde det var lugnt att köpa kvalitetsmärken på byggladan men i fortsättningen blir det till att hålla sig till grossisterna.
 
Du får nog komma med en bild på det uttaget, som sagt finns knappast något ELKO oavsett årsmodell de senaste decennierna som kan liknas vid det på bilden vad gäller anslutningarna.
 
  • Gilla
Mikael_L och 1 till
  • Laddar…
De enklaste serierna från Eljo och Elko brukar inte kosta många kronor på byggvaruhusen, skillnaden mot lågpris noname brukar vara några tior eller en femtilapp. Så roligt att byta uttag eller stå i mörker en söndagkväll är det inte att det är värt den "besparingen".
Märk väl att det är samma inkråm i de dyrare designserierna, skillnaden ligger i kåporna.
 
Själv tycker jag det är viktigt att det ser likadant ut. Sätter alltid Eljo Trend. Har funnits ett tag nu.
 
Elto trend ska sluta tillverkas har jag för mig
 
gasto skrev:
Elto trend ska sluta tillverkas har jag för mig
Trend har slutat tillverkas. Det som säljs är det som är kvar i lager. Exxact Primo är ganska billiga, snyggare än elko RS enligt mig :)
 
Ja primo är snygga rätt bra pris också
 
Jaha, skit också.
 
  • Gilla
gasto
  • Laddar…
Haha nej trend är bra grejer.. har dom själv. Lite omoderna kanske rätt höga kanter
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.