Hej!
Senaste dagarna är det en liten pöl bredvid toaletten emellanåt. Det blir inte varje gång vi spolat men kanske var fjärde. Det brukar också vara vatten på själva toalettstolen, som om de var den som läckte? Vi har en Gustavsberg toalett modell gammal och köpte nyss en ny "universal toalettsits" då den gamla kändes ofräsch. Den sitter lite glappet och vi funderar på om det är den som läcker? Vi har inte kunnat se det med blotta ögat dock. Nån som kan ha nån teori vart de läcker ifrån? Är ju lite rädd att det ska ha läckt under badrumsgolvet på något sätt, det är ju ett mycket gammalt badrum... Behöver/kan man kolla upp detta på nåt lätt sätt?
Nya toalettlock anpassade för Gustavsberg toaletter kostar ju nästan lika mycket som en ny, är det bäst att byta ut toaletten? Tacksam för hjälp, det här med bostadsägande är en helt ny värld😀
 
Det lär inte ha med locket att göra, där rinner inte något vatten.
Jag har samma sak på min toalett. Det är kondensvatten från luften. Vattnet som fylls på i behållaren är kallt vilket gör att luften närmast kyls ner och kan inte bära fukten. Den fälls då ut på den kalla ytan.
 
  • Gilla
MultiMan
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.