Svar 1

Tveksam till att delta här eftersom kära frun säger att jag stryker som en kratta och därmed slipper jag alltid stryka barnens kläder. Med risken för att vinna ett bättre strykjärn kommer ju också risken då att jag hamnar att stryka mer...
 
Svar 1

Skulle verkligen behöva en sådan i mitt nya hus och nya tvättstuga. Står mycket på inköpslistan desvärre tvätt maskin och torktumlaren så vad vore inte bättre än ett fint strykjärn för att kunna stryka gardinerna som ska pynta våra fönster så vi kan fira våran första jul i vårt hus.
 
Svar: 1

Att vinna skulle vara underbart! Som gravid med mycket hemmatid, finns mycket fix-lust men ofattbart lite energi! En vinst av detta slag skulle vara till stor nytta! Med stor effekt på lite ork-tid!
 
Svar: 1. En funktion som skapar tre intensiva ångpuffar för att snabbt släta ut veck

Ligger i skilsmässa och saknar en hel del i mitt och dotterns nya hem ex ett strykjärn. Ett sådant här att förgyllt vår tillvaro just nu.
 
Svar 1: En funktion som skapar tre intensiva ångpuffar för att snabbt släta ut veck!

Dags för något nytt innan frun upptäcker att jag tappat strykjärnet i golvet och sprickan i vätskebehållaren gör att det rinner ut vatten över hela järnet och plagget i fråga... :confused:
 
Svar: 1. En funktion som skapar tre intensiva ångpuffar för att snabbt släta ut veck

Efter ha följt många goda råd och några mindre goda råd på forumet kan man lindrigt säga att spargrisen inte kommer duga till som julskinka i år. De goda råden är dyra de mindre goda råden dyrare för då måste man göra om och göra rätt:). Under dessa övningar där som alla renoverar måste vardagsfunktioner som strykning fungera: Latmasken i mig:surprised: gjorde att mellan byggmaterial och maskiner fick strykbrädan försöka hitta en plats. Eller rättare sagt nya platser hela tiden. Av någon märklig anledning har de som tillverkar strykjärn inte samma ambitioner när det gäller hållbarhet som många som tillverkar byggmaskiner. Efter ha vält strykbrädan ett par gånger (naturligtvis med strykjärnet på) men de rejäla flygturen fick strykjärnet när jag snubblade på skarvsladden. Det åkte med och studsade först emot en murad vägg för att sedan studsa några gånger på betong golvet. Av någon märklig anledning läcker det nu vatten så ångpuffar är inte aktuellt:surprised:. Det blir varmt men är nog inte säkert att använda längre även om jag tillhör dem som vet att jag tidigare "överlevt" kontakt med 230Volt men expertis påstår att det är svårt att veta om kroppen tål ytterligare en date med 230 Volt:)

Tvättstugan blev klar förra veckan. Det sitter även ett uttag i taket där strykjärnet ska anslutas. För att slippa tänka på om jag stängt drog ur strykjärnet så är det bara spänning i strykjärns-uttaget då belysningen är tänd. Dvs släcker jag lamporna så bryts strömmen till strykjärnet. Som många erfarit håller sällan en renoveringsbudget. Det dyker upp överraskningar och sedan "uppgraderar" man ju gärna till andra material och lite dyrare inredning än planerat. Märkligt fenomen för det upprepas vid nästan all renovering:surprised:.

Att slippa skaka ur sista mynten ur spargrisen för att klara strykningen skulle kännas som en guda gåva. Mynten behövs till ett rejält multiverktyg så nästa lilla renoveringsprojekt kan startas i år. Nu är tvättstugan klar så ett nytt verktyg för strykning behöver inte längre tåla upprepade flygturer för att sedan studsande hamna på betong-golvet som numer är klinker:wow:
 
Glömde att nämna att strykjärnet som strukit med är av märket Bosch men inte en blå Bosch som många av mina renoveringsmaskiner. Blå Bosch är inte fullt så kinkiga ifall de åker i golvet. Mitt senaste inköp av blå Bosch, en lasermätare ska tåla fritt fall från 1-2 meter utan att bli kinkig.:surprised:

Nu behövs inte en "blå Bosch" strykstation då den kommer stå i en nyrenoverad tvättstuga med nätsladden i taket. Förutom att det är praktiskt med att strömmen bryts minskar risken för att ägaren snubblar eller krokar i sladden och skapar flygtur:)
 
Svaret är alternativ 1.

Jag är inte så förtjust i att stryka och gör det heller inte speciellt ofta, därför har jag heller inte uppdaterat den biten utan har ett strykjärn som är minst 20 år gammalt och ganska kasst.
Nu har jag fått ett nytt jobb där det krävs att man ska se snygg och prydlig ut och såklart ha olika hippa kombinationer varje dag. Tror därför att jag kommer att bli helt galen om jag inte får ett nytt strykjärn som fixar detta och allra bäst är det ju såklart med en ångstation där man enkelt kan fräscha upp kläderna utan att behöva tvätta dem. Känns ju onödigt efter bara en dags användning!
 
Svar 1:

Min tvättstuga är ca 1,2 x 2 meter och där huserar både tvättmaskin vask och den enda frysen i huset. Med en intelligent ångstation skulle kollegor och kunder slippa se mig i ostrukna skjortor :D
 
Svar: 1. En funktion som skapar tre intensiva ångpuffar för att snabbt släta ut veck

Att lyckas med att stryka skjortor och dylikt tar sin lilla tid och får göras om titt som tätt då jag och sambons strykjärn inte passar ihop då vi mer är som motpoler. Med detta strykjärn skulle kanske till och med jag lära mig att stryka lika bra som sambon min och husfriden komma på bums :).
 
Svar 1

Nytt dressingroom utan strykjärn går inte ihop.......
 
Svaret är: 1 - En funktion som skapar tre intensiva ångpuffar för att snabbt släta ut veck.

Dagens ungdomar skulle behöva få stryk ibland, jag menar "få stryka" ibland... ;) Kanske vore det coolare, eller kanske snarare "hetare" med en ångstation!? Vill ju ge barnen en fin grund att stå på, en vilja att lära... Mer stryk(a) till ungdomarna, mindre slit för oss föräldrar. :)
 
Svar: 1

Motivering: har aldrig strykt ett plagg i hela mitt liv, men med denna hightech pryl så kan jag börja.
 
SVAR: 1. En funktion som skapar tre intensiva ångpuffar för att snabbt släta ut veck

Vi skulle verkligen behöva vinna något av dessa kanonpris, då vi inte ens äger någon form av strykjärn idag :)

/Micke
 
Svar: 1.

Nybliven ensamstående pappa som bl.a. saknar ett strykjärn. Får gå till jobbet med skrynklig skjorta och det är inte kul ;)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.