Tjo,
Har funderat lite på det här med att bygga en egen säng, inga konstigheter där.. men sen så kunde jag inte låta bli att tänka snäppet längre. Kan man bygga en "elmanövrerad" säng själv, en sådan där man ställer in ryggen och fotänden..? Svårighetsgrad?

Någon som gjort det? Eller funderat på det?

Är det värt att göra något sådant själv, eller är komponenterna/delarna man behöver dyrare att köpa "var för sig själv" än att köpa en färdig "elsäng"?

:cool:
 
Visst går det att bygga en egen eljusterbar säng. Det behövs några linjära ställdon och eventuellt en anpassad resårmadrass samt att man har en dubbel sängram. Köper du ställdonen via Ebay blir det hyfsat billigt då svensksålda ställdon är rätt dyra. Frågan är hur mycket du tjänar på att själv bygga den jämfört med att köpa en ny/begagnad el-justerbad säng. Om du ändå hade tänkt göra en speciell form eller designmässigt egen konstruktion så är det ju lättare än att hitta en sådan säng på marknaden.
 
  • Gilla
Snigla
  • Laddar…
Ja det är ju just det.. men man kanske får en mer hållbar "teknik" om man köper/väljer delarna själv? Flera bekanta har beklagat sig över att deras sängar känns lite "klena".. antar att alla är testade på olika sätt (viktbelastning osv)

Madrassen kommer man ju inte undan oavsett.. (Även om man bygger sängen själv menar jag) :)
 
Kanske en billig början - Om dom finns kvar...

Annons om bortskänkning av två motorsängar, Soltuna modell, mot avhämtning.
 
slacker skrev:
Kanske en billig början - Om dom finns kvar...

[bild]
Hoppla, nu funderar man verkligen på hur bra de fungerar... :rolleyes:
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.