...kommer vårt Hjältevadshus "Mogården"!!
Ska bli så underbart att flytta ut på landet. :)
 
Vart skall ni bygga den?
 
4 km nordost om Alingsås.
 
Vad kul!
Ni kommer säkert att stortrivas :)

Själva flyttade vi in i vårt H-vadshus Björken för 16 dar sen och vi stormtrivs :D VI flyttade från Sthlm och ut på "landet", närmare bestämt till Stallarholmen, Strängnäs. Ett underbart charmigt litet samhälle mittemellan Mariefred och Strängnäs.

Vi har dock byggt i ett nyexploaterat område där ytterligare tomter ska bebyggas, men just nu är det bara vi som bor här - och grävmaskinisten (i sin husvagn ;) ) Lugnt och fridfullt med andra ord. Men visst ska det bli kul när första grannen kommer!

Ja, lycka till nu med husleveransen och inflyttningen.

/Mia

P.S. Har ni tagit chansen att besöka fabriken i H-vad? Om inte rekommenderar jag det verkligen. Försök i så fall att få en tid som passar så att Ni får se ert hus på produktionsbandet. Det är hur häftigt som helst D.S.
 
Skojsigt! Även jag och Sambon lutar mot en Mogården från Hjältevadshus! Fast det är lång leveranstid för närvarande. Hur har det gått hittills?
 
Jo, i det stora hela har det gått bra. Vi har bott i vårt nya hus i snart 1 år och trivs jättebra! Elförbrukningen är över förväntan.. ;D (Då har vi i och för sig "bara" isolerat övervåningen (inte inrett den).

Vi hade delad entreprenad så det var lite meckigt att hålla reda på allt, men vi tjänade lite på det. Ska ni ha total..?
 
Det lutar åt det då vi inte kan tillräckligt om husbygge och dessutom inte kommer att ha den nödvändiga tiden för att tackla problemen som dyker upp.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.