VARNING!!!!!

:@:@

Bastuochbadtunna MÅ.AB , Bastuochbadtunna MÅ , http://www.bastuochbadtunna.se/

Hej alla!

Jag vill först börja med att säga att om någon som är ansvarig för företaget, målvakt eller den faktiska ansvarige, som vill göra rätt för sig och avsluta sitt åtagande, läser detta, så går det alldeles utmärkt att mejla på folkhalsovetenskap@gmail.com eller att ringa på det nummer som jag angivit på er telefonsvarare säkert över 30 gånger nu!! Så länge inget händer kommer jag att hålla liv i denna tråd och alla andra trådar som jag postat, när ni gör rätt för er så kommer jag även att skriva det i tråden, ordagrant!

Bakgrund:
Vi köpte en komplett badtunna av detta företag på mässan i stockholm i februari 2011. I Skrivande stund (6 månader efter) så har vi fortfarande inte fått komplett leverans och företaget har satt i system att utlova mycket utan att för den delen leva upp till sitt åtagande. Jag tycker verkligen synd om hans anställda som får stå ut med all den här pressen och skiten (rent ut sagt).

Vad vi fortfarande saknar är följande, (och nu kommer ni förstå hur pinsamt det egentligen är för företaget bastuochbadtunna)
- instruktionsbok för hur vi monterar ihop reningsverket samt
- kopplingssatsen för att få ihop paketet,
- poolmedlet som var utlovat.
- och elpatronen 6kW

Efter MÅNGA samtal med olika anställda så har vi lärt oss följande och jag vill verkligen att ni som läser detta ska akta er från detta företag och personen som driver det.

Försäljningsansvarig och VD svarar aldrig i telefon och ringer inte heller upp, trots upprepade försök. Han är verksam på olika typer av mässor där han säljer sina produkterna, men går efter betalning inte längre att nå. Detsamma gäller för flera av hans anställda.

Jag kan inte svara på hur företaget väljer att bemöta sådan här kritik, vi har mejlat men får som sagt inget svar, utan de slår ifrån sig och lovar för att sen helt enkelt lägga '’locket på’ (tills nästa påringning).

Med facit i hand borde vi ha tagit ett steg tillbaka på mässan och faktiskt sökt igenom nätet för att ta reda på vad det var för person vi hade och göra med, men priset på badtunnan var helt ok, så vi slog till, och visst fick vi leverans av en del grejor ganska snabbt, men sen som sagt så blev det problematiskt

Så, nu har jag sökt runt på nätet för att få fram mer uppgifter och jag vill verkligen verkligen varna för det här företaget eftersom det är en person som har näringsförbud och som svindlar folk.

http://www.da.se/home/da/home.NSF/unid/990FBB7D0FA4EC42C1257884003539A1?OpenDocument

http://www.da.se/home/da/home.NSF/files/DAMAJ06_10.pdf/$FILE/DAMAJ06_10.pdf

http://www.gsfacket.se/home/da/home.nsf/unid/3CD7F137FB2465FFC125788400329BC2?OpenDocument

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1427&blogg=50294

https://www.flashback.org/t1369055

Återigen, skulle någon ansvarig för företaget vilja försöka rätta upp sitt rykte, kontakta mig

Mvh

Niklas
 
  • Gilla
RolfH och 1 till
  • Laddar…
edit, har haft näringsförbud ska det stå
 
Nu har företaget Må bastu och badtunna rättat till sina åtaganden och bett om ursäkt. Kundtjänst har varit trevliga och tillmötesgående. Jag har även bett admin på bygga hus att ge mig möjlighet att editera mitt inlägg men de har nekat blankt.

Således vill jag återigen intyga att företaget har bett om ursäkt och rättat till sitt misstag. Så för er som köper av dem i framtiden, använd sunt förnuft. Det gick illa för oss men ni kanske har bättre tur.
 
Redigerat:
Var det inte det företaget som visades på Västerbottensnytt för ett tag sedan (härom veckan)?. Tror det var något om illegal (invandrad?) arbetskraft.
 
Hej.

Jag är i samma situation. Köpte en badtunna av dessa märkliga människor i mars 2011. Både tunnan och rören till filtret läcker, och jag har inte fått full leverans. Saknar kemikalier och elpatron. Hade en tekniker hos mig som tyckte att allt borde bytas. Men det händer inte ett skit trots ett stort antal email och telefonsamtal. Nu har jag begärt att köpet hävs, och då har man slutat att svara helt och hållet. Får köra det via ARN istället tydligen. Så akta er för dessa lurendrejare, så fort du har betalat så är du inte värd vatten för dom. Bastuochbadtunna MÅ i Bygdsiljum är inte ett företag att göra affärer med.
 
  • Gilla
RolfH och 1 till
  • Laddar…
Hej!

Fler varningar angående detta företag som INTE går att få tag på. Jag beställde en demotunna som var med på MaskinExpo mässan som var i Maj detta år 2012 och blev utlovad hemleverans direkt efter mässan (annars hade jag hämtat den själv med släpvagn). När den inte hade kommit hem efter 3 veckor mailade jag företaget och fick då svar att jag skulle ringa ansvarig försäljare (Mikael). Han sa att de hade haft problem att få tag i en kranbil men tagit hjälp av Ola i Vagnhärad som skulle köra ut den samma dag med släpvagn. Efter ytterligare 2 veckor så har den fortfarande inte kommit. Denna gång svarar de varken på mail, sms, telefonsvarare eller i mobilen!!! Tur i oturen har jag INTE betalt fakturan och lyckats stoppa den efter påminnelser ifrån Gothia Finansbolag. MEN frågan är VARFÖR de inte svarar??? Jag vill bara ha ett besked. Är den såld till någon annan? Kan jag häva köpet och köpa någon annanstans? Men NEJ inget svar....Så hur gör man nu??? Jag har kollat med mässan MaskinExpo och de har inte kvar varken badtunnor eller bastutunnor så antingen finns de nere i Vagnhärad eller också har det ALDRIG funnits någon tunna utan att de har försökt sälja samma tunna till flera???

Känner mig helt maktlös!!! Jag får väl kontakta ARN , KO eller liknande o se hur länge till jag kan vänta innan köpet hävs...

Frustrerad fd kund till detta oseriösa företag!
 
  • Gilla
Thomas Barow
  • Laddar…
Hemmakatten
Du kan häva köpet nu eftersom det gått tillräckligt lång tid och du trots stor ansträngning inte fått din vara. Har du inte betalat något alls är det enkelt. Skriv bara ett brev och meddela att du häver köpet.
 
Hej Nicklas,
Jag hade problem med detta företaget också! !! Han lovade mycket, men håller inte sitt ord.
Mvh Laszlo
 
  • Gilla
Thomas Barow
  • Laddar…
Hej, jag har sammanställt en del informationer om detta ”speciella” företag här: https://www.facebook.com/groups/bastuprodukterskunder. Jag bifogar även ARN:s beslut för alla som kanske är i en liknande situation. Bastun har nu (efter en SVT-artikel) hämtats och pengar har återbetalts, men det behövdes massivt tryck. Aldrig igen Bastuprodukter!
 
  • Gilla
RolfH och 1 till
  • Laddar…
R
Ser att bastuprodukters hemsida finns kvar, men enl http://allabolag.se så är de avregistrerade för F-skatt och verkar inte finnas något bolag bakom detta, så varning för att handla av dem med andra ord....

Hur kommer det sig att samtliga bastuföretag känns som att det är suspekta bolag, vissa som utger sig för att ha ett AktieBolag men där det saknas helt på bolagsverket, målvakter etc...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.