Spotlights ger ett sobert och stilrent intryck (om det är Det du är ute efter) och jag har i princip valt bort stora delar av övrig belysning (82 spottar totalt)
 
Vi har valt att belysa vissa väggar med spottar för att få ett mjukare mer indirekt ljus (vita så att själva amaturerna syns så lite som möjligt) kombinerat med i övrigt få men spektakulära schabrak som mer blir en del av inredningen.  :)
 
Har en kompis som har sett rektanguljära spottar dvs ej runda.
Hon minns tyvärr inte var hon sett dem därför frågar jag om någon annan som vet var jag kan hitta sådana ::)
 
KVADRATISKA spottar menar jag förstås ;)
 
skogshydda skrev:
KVADRATISKA spottar menar jag förstås ;)
Kul det vore roligt att få se hur sånna ser ut!
 
Hej! Vi ska bygga om vårat vardagsrum till kök, och har rivit ut det gamla taket. 25 kvadrat är det, och jag har fått rådet 1 spot/ kvadrat. Tänkt då ha 50 w i arbetsdelen och 35 i övriga, med sparata dimrar. Tycker ni att det blir för mycket?? ::)
 
Många spottar ....många lampor blir det. Tänk på att lamporna är dyra att byta och att livslängden varierar beroende på vilken typ av spot man väljer. Det lönar sig med kvalitet.
Själv har jag valt bort spottar i taket eftersom jag tror att det är en modegrej och att jag säkert skulle att ångra mig om några år. Då skulle det bli krångligt att behöva byta hela taket.

 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.