Svar: 2 Alu
Fasta garderober från 40-talet finns i mitt sovrum och hall, från en tid då man inte hade så mycket varken av kläder eller saker. Om någon kommer på en smart lösning inuti dessa utrymmen, utan att ta bort origtinalutformningen som helhet blir jag glad. Kanske kan Mirro?
 
Svar. 2 ALU
Att få ordning i garderoben vore underbart, när övriga huset är i kaos efter min vattenskada år 2012. Bor ensam med 2 tonårsöner, som också hjälper till att "skapa kaos" med kläder och dyl. Detta skulle verkligen vara " högsta vinsten för mig. 😍
 
Hej!

Ja, jag har kaos bland mina kläder, och ett extra rum som bara står, kan inte bjuda in vänner då det ser så stökigt ut. Vore toppen att vinna dessa fina garderober, så kanske det blir ordning någon gång, har bott här 15 år nu.
Rätt svar: Alu





Elina Blom Westergren skrev:
Renovera garderoben för 10 000 kr!

[bild]

Har du kaos i garderoben efter de kalla vintermånaderna? Tack vare Mirro kan du nu utöka, bygga om eller uppgradera din befintliga garderob, eftersom vinnaren i veckans tävling får ett presentkort värt hela 10 000 kronor. Det du beställer för presentkortet skräddarsys efter dina behov och tillverkas sedan i företagets fabrik i Småland.

Totalt värde cirka: 10 000 kronor

Så här tävlar du:
Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt motivera varför just du borde vinna.

Fråga: Mirro erbjuder både måttanpassade skjutdörrar och garderobsförvaring. Vilken av Mirros olika skjutdörrstyper har flest valmöjligheter kring färg, material och form?
Svaret hittar du här: www.mirro.se

1. Solid
X. Nordica
2. Alu

Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 6 maj

OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter det att den dragits.

-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten skickas till vinnaren direkt från Mirro. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

Vi tackar Mirro för att de sponsrar den här tävlingen.
 
Nr 2 alu

Har ett gammalt hus från början av 1900-talet som hade en kattkiss stinkande garderob i hela huset. Nu har jag börjat inreda övervåningen och då bygger jag en klädkammare på ca 12 kvm och eran fina inredning som går att anpassa skulle vara perfekt då det är både snedtak och takbjälkar att ta hänsyn till.
 
Svar: 2 Alu.

Står i startgroparna att renovera familjens nyköpta villa. Detta bidrag hade varit mer än välkommet till budgeten för renoveringen och varit väldigt uppskattat av mig och familjen.
 
Svar: Nummer 2 (Alu)

Motivering:
Tvivlar på att Mirros måttbeställda artiklar kan lösa ett djup som möts av dörr/dörrfoder samt att det går ventilationrör plus 3 andra VA-rör längst taket och samtidigt kunna leverera en smidig, snygg, effektiv och innovativ lösning. Antar dem kanske utmaningen för att bevisa sin versitalitet?
 
Svar: Alu
I mitt nyköpta hus finns en klädkammare. Där är garderobsinredning insatt' men tyvärr inga dörrar. Nu är jag såå less på att städa där dammet samlas i mängder. Att vinna dörrar som dessutom kan måttanpassas, vore underbart, och dessutom slippa allt damm och framförallt städningen !!
 
Svar nr 2, Alu!

Vår garderob saknar dörrar och är även mycket opraktisk. Skulle vara ett fantastiskt lyft för sovrummet med en fin garderob med fina dörrar som skyddar kläderna mot sol och damm.
 
Alu

Vilken drömvinst! Jag och min man delar i dagsläget på två garderober från -73, bara fasta hyllor och klädstång på sne... Håller tummarna!!!
 
2. Alu

Efter att ha bott i en ljuvlig sekelskifteslägenhet med walk in closet, till att flytta in hos sambo med öppen förvaring i kombination med stor hårig hund (de är dock minst lika ljuvliga), så behöver kläderna/kapporna och klänningarna en nystart:)
 
Svar: 2. Alu

Med nyköpt hus så är det mycket som ska införskaffas, allt från nya möbler till trädgårdsredskap. Tyvärr är det inte så många garderober i det nya huset så jag tänkte göra om en av de små rummen i källaren till en walk in closet. Det är ju alla kvinnors dröm och nästan ett måste att få ha en egen walk in closet. Så jag håller tummarna att tack vare Mirro kan min dröm gå i uppfyllelse lite snabbare än tänkt med denna vinst.
 
D
Svar 2 Alu.

Har kvar bygga garderob i hallen. Har rivit ett mindre skåp för att sätta hatthyllan vid dörren, finns i dag en sunkig mindre garderob/hatthylla jag vill riva och bygga om. Slut resultatet vill jag ha en snygg garderob med bra förvaring, tänker bland annat att man kan hänga of season ytterkläder m.m. Sedan vill jag ha snygga skjutdörrar med spegel för att få in mer ljus i en annars mörk hall.
 
Svar: 2 alu

Med fru och två barn i nytt hus utan garderober så kommer detta att vara räddningen för min inre frid. Sen att de är snygga med många snygga lösningar ger mitt pedantiska sinne njutning.
 
Hej!

Rätt svar är Alu.

Vi har världens tråkigaste entre med dåliga garderober från 70-talet där de söndriga plastbackarna ramlar ned hela tiden.
 
Rätt svar är 2, alu.

Motivering: I dagsläget är vår garderob en gammal klädkammare som ligger mellan vårt och barnets sovrum. Uppdelat på hälften med nån gammal spegel-vikdörr av modell hemsk och barnets dörrar är 2 hemmasnickrade skafferi-dörrar med gångjärn. Belysningen är några gamla trapphusplafonder.
Har alltid velat att kunna blåsa ur kammaren, öppna upp väggen för bredare dörrar, bygga ett par riktigt schyssta konsol-lösningar och moderna, snygga skjutdörrar. För tillfället sväljs garderoberna upp av sambons kläder och massa förvaringskartonger.
Ett presentkort av denna valör skulle kunna göra detta möjligt och förhoppningsvis kan jag få plats med mina kläder också :D
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.