Renovera garderoben för 10 000 kr!

mirro.jpg

Har du kaos i garderoben efter de kalla vintermånaderna? Tack vare Mirro kan du nu utöka, bygga om eller uppgradera din befintliga garderob, eftersom vinnaren i veckans tävling får ett presentkort värt hela 10 000 kronor. Det du beställer för presentkortet skräddarsys efter dina behov och tillverkas sedan i företagets fabrik i Småland.

Totalt värde cirka: 10 000 kronor

Så här tävlar du:

Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt motivera varför just du borde vinna.

Fråga: Mirro erbjuder både måttanpassade skjutdörrar och garderobsförvaring. Vilken av Mirros olika skjutdörrstyper har flest valmöjligheter kring färg, material och form?


1. Solid
X. Nordica
2. Alu

Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 6 maj

OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter det att den dragits.

-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten skickas till vinnaren direkt från Mirro. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

Vi tackar Mirro för att de sponsrar den här tävlingen.
 
Åh det här vore den perfekta vinsten hem till oss!

Rätta svaret är: 2. Alu

Nere i källaren har vi ett mörkt, tråkigt förråd, som jag tror med Mirros hjälp kan göra stordåd. Vi har en dröm om en walk-in-closet, ett ställe där kläder och skor lätt hanteras. Ordning och reda kan då garanteras! Hela rummet kommer planeras så noggrant det går, så vi mer förvaringsutrymme i huset får.
 
  • Gilla
Kaeg
  • Laddar…
Rätt svar är: 2 ALU

På nedervåningen har vi länge tänkt att ha garderober i ena delen av tvättstugan då det underlättar otroligt med tvätten då vi är 6 personer i hushållet.
De 4 barnen kommer få egna garderober som organiseras upp så de lätt kan hitta sina kläder.

Om man sätter in garderober där nere utgör det mer utrymme för lek i rummen där garderoberna idag står.
 
Rätt svar: 2 Alu

Detta verkar vara klockrent för vår familj!
Vi köpte en vila för lite över ett år sedan och min sambo skulle äntligen få ett rum nere i suterrängdelen till sin efterlängtade walk-in closet.

Det är kanske inte helt ovanlig att där tycker upp en del överraskningar när man köper ett äldre hus,
men alla problem som dykt upp där under senaste året kan inte höra till vanligheten.
Allt från fuktproblem och mikrobiell tillväxt i taket till dolda fel som säljaren medvetet döljt när han sålde huset har resulterat till ett ärende i domstol i sommar då han inte vill kännas vid eller ansvara för några av problemet vi drabbas av.

Där fanns en hel del att ordna och ställa till rätta i huset redan från början och med alla fel "nya" fel som dykt upp som har varit mer akuta så har det inte blivit gjort mycket av de vi ville fixa.

Att min sambos walk-in closet ligger långt ner på prioriteringslistan är nog rätt förståeligt då pengarna har behövts läggas i andra fack.

Det hade varit otroligt uppskattat med att få ordning i vår walk-in closet / förråd (som det är för tillfället) för vår familj. Med ordning och reda hade de gjort att man sparat några dyrbara minuter varje morgon när vår envisa tvååring ska kläs på inför dagis.
 
Rätt svar: Alu (2)

För barnens skull ska vi ta bort (sanera) ventilationsrören i eternit från deras garderober. Tyvärr är garderoberna jättefina och platsbyggda vilket gör det lite extra tungt att behöva riva dom. Tänk att få lite raketskjuts till nya fina garderober att sätta in och inreda lite smart för det framtida leksakskaos som väntar :)
 
Rätt svar: Alu 2
Vi har idag säsongskläder i påsar och en fristående klädställning på vinden. En vind med snedtak som även används som extrarum lekrum och förvaring i övrigt. Idag finns ingen stängd förvaring utan allt ligger i påsar och kartonger i ett enda stort kaos. Snälla hjälp oss!
 
Rätt svar: 2. Alu

Man säger ju att en bild säger mer än tusen ord och nog är det sant i detta fall. Fastän det tar emot att visa vårt hemska garderobskaos - som jag verkligen skäms för - så visar det bättre än jag kan beskriva med ord, varför vår familj med tre små barn behöver Mirros hjälp!
image.jpg
 
Svar: 2 Alu

I ett 60-talshus,
med alla fula platsbyggda garderober kvar söker vi hopp här och var,
Vi river och röjer och hoppas vinsten från Mirro inte dröjer.
 
Rätt svar är: 2 "Alu"

Lovat frun skjutdörrar till garderoben i sovrummet under 5 års tid... Detta är helt klart ett ypperligt tillfälle att leva upp till förväntningarna och bevara husfriden! (y)
 
D09
Svar 2

Saknar garderober.. En av de stora byggmissarna

Skulle behöva bygga upp en bamsegarderob i hallen, sovrummen, källaren.. Överallt 😳😳😳
 
Rätt svar: 2 Alu

Garderoben i sovrummet är från när huset byggdes 1969 och är platsbyggd - inte snyggt als och inte moderna och smart inredd! En uppfräschning behövs och det hoppas jag att veckans tävling kan hjälpa till med.
 
Rätt svar: 2, ALU

Vi är i fullgång med vårt nybygge och på övervåningen planeras en stor garderob. Det ska inte bara vara praktiskt och smidigt, utan även se snyggt ut. En skjutdörr för att spara plats - och sedan skärddarsydd lösning är vår tanke för att lösa detta. Med måttanspassade lösningar vore detta helt perfekt för oss!
 
Rätt svar: 2 Alu

Vi är i stånd att blåsa ut halva huset för att förbättra planlösningen. En del i detta är att riva befintliga 50-tals platsbyggda garderober mellan två sovrum och sätta in nya, men spegelvända dem så att vi inte längre behöver springa in i sonens rum och riskera att väcka honom när vi glömt att lägga fram de kläder vi behöver nästkommande dag; i vårt sovrum saknas garderober helt och det behöver vi råda bot på för lillgrabbens välbefinnande.
 
Rätt svar 2 Alu

Jag borde vinna för våra garderober i sovrummet går inte öppna dörrarna helt på pga att sängen kommer för nära , där hade varit lysande med ett nytt skjutdörrsparti
 
Svar 2 Alu

En bild säger egentligen allt men föreställ er en garderob som parat sig med en tornado så kommer man ganska nära sanningen. Utöver ordning och reda så saknas alltså en renoverad garderob som ger förutsättningar för oskrynkliga kläder!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.