Vi har en "budgetpool" från RUSTA, som funkar alldeless suveränt bra! Den är otroligt uppskattad av barnen och att dosera klor var inte så svårt då man väl lärt sig det.

Men nu funderar vi på att till nästa år bygga ett litet pooldäck och ställa den på. Alltså poolen kommer att stå PÅ däcket. Så jag tänkte att vi ska försöka få tag på en frikolitskiva som är lika stor som poolen (4,5m diam.) och ställa i hörnet och ställa poolen på, för det lär väl inte vara så lyckat för bottnen att ha springar under den.. Frågan är hur stort pooldäcket bör vara? Tänkte gjuta plintar att ställa det på, men det ska vara LÅGT alltså nästan som trätrall... Poolen är alltså 4,5m i diam, och det vore ju kul att kunna ställa ett litet bord med några stolar bredvid. funderade på typ 8x10 meter, blir det för stort eller för litet eller lagom tro? Lite input önskas! ;)
 
Hej!

Vi blev trötta på att fixa gräset varje höst efter poolen och bestämde oss för att bygga ett störe trädäck så att poolen skulle få plats. Se denna länk http://www.byggahus.se/forum/showthread.php?t=7993/10#10. Vi körde med 170 regelverk och satte betongplattor som stöd under ca varje meter där poolen står. Vanligt packat grus under.

Vi la oxå frigolit under men underskattade benens tyngd som håller upp ramen. Benen har gått igenom frigoliten och vi får ersätta med trä eller dyl näst år.

Lycka till!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.