Bygger just nu upp en blogg som ska handla om framför allt tankar om våra byggprojekt, snickeri, slöjd, vinmakeri och annat som kommer i vägen. http://snickartankar.blogspot.se.
 
Bygger ett Prio Två från Eksjöhus. Adressen är priotva.wordpress.com
 
Vi byggde Villa Natura på Österlen och flyttade in i höstas. Här är en länk till min blogg - massor med bilder men också hur vi tänkte när vi skulle fatta beslut om allt från värme, ventilation och byggmaterial till design.

http://dermatura.blogspot.se/

Hoppas den inspirerar och kan vara till nytta för andra som har liknande beslut att fatta!

Villa Natura Spectoccasio.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
jontz3 skrev:
är en 19årig kille som tar tag i ett gamaltmejeri på 320kvm ;) [länk]
Det här vill vi se mer av. Finns du kvar på forumet?
 
  • Gilla
RoTe
  • Laddar…
Hej, har precis startat en blogg som kommer handla om våra bygg- och renoveringsprojekt. Vi har precis flyttat in i ett hjältevadshus rosen byggt 2001 med oinredd övervåning.
Närmsta planerna är att installera kamin, bygga takkupa, färdigställa övervåning med ett master bedroom med balkong, ett allrum, kontor och ett badrum. Hoppas att andra ska kunna få användning av info och bilder om hur vi gör med våra olika projekt. :)

Www.villarosen.blogg.se
 
Vi är i startgroparna med att bygga ett Hjältevadshus Spira 175, för mer info följ vår blogg nyborg.blogg.se
 
Nu mina vänner ska ni inte lägga fler hemsidor i den här tråden, för vi har byggt en funktion som samlar alla externa hemsidor om bygge och renovering. Från och med nu lägger man upp sin hemsida här: https://www.byggahus.se/husbloggar/

Tio av er har vi redan lagt upp. Kolla om du finns med, annars ber du om att få bli upplagd där. Instruktioner finns om du klickar in dig på Byggahus.se/husbloggar
 
I bloggfunktionnen bör ni även se till att utöver länk till bloggen även ha med en länk tillhörande forumtråd om sådan finns, det är flera i hemsidesträngen som länkat till båda i sina inlägg här.
 
Ok, ska se hur vi kan lösa det.
 
Det finns inget kommentarsfält under funktionen,så det blir svårt för folk att lämna feedback och förslag på den direkt i funktionen.

En idé för en lite mer avancerad framtida förbättring är att det skulle vara coolt om ni har flera parametrar för att kategorisera sin sökning, blir lätt trubbigt när det bara är en kategori..
Förslag på parametrar: Hustillverkare, Elsystem (KNX/IHC/Oldschool), Ventilation (Självdrag/FTX), uppvärmning (Bergvärme/Pellets/FLVP), Bygger sjäv (procent på den kanske), Typ (Nybygge/Renovering/Inredning).... sen med möjlighet till att välja inget på en kategori om den inte är applicerbar... sen kan det vara bra med en kapp för att rapportera inaktuella länkar då tyvärr många bloggar försvinner när husbygget är klart :(
 
Vill du ha en kommentarsfunktion för hela Byggahus.se/husbloggar menar du?

Tack för dina förslag, vi håller just nu på att lägga till fält för att länka till forumtråd som tillhör bloggen. :)
 
ja precis, iaf när funktionen är ny kan det vara bra att folk kan kommentera funktionen och dess utveckling :)

låter bra :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.