Efter ett antal olika kontakter har vi fått stommen rest efter våran egen idè (sedan ritat av arkitekt). I och för sig bara ett tillbygge men dock lite tankemöda nerlagt på de 77 kvadratmetrarna. Vi har anlitat Modulhus som vi även kollat referenser på. Tja, vi håller väl inte med referenspersonerna men tidtabellen höll och vi har mycket att göra nu... ::) Anki
 
och jag Vittjärvshus förstås www.vittjarvshus.se
8)
vi kom med en skiss, de bygger, liknar då rakt inte alls deras kataloghus.
 
Hejan!
Vi har ritat vårt hus själva och har efter några månaders letande bestämmt oss för Mälarvillan eftersom de var bäst i pris, intresse och möjlighet till leverans enligt våra önskemål. Vi har inte kommit igång med bygget ännu men hittills fungerar allt bara bra. Tror att deras hemsida finns på www.malarvillan.se
/Ann
 
De flesta tillverkare kan bygga mer eller mindre efter kundens önskemål.

Mitt råd är att göra som vi gjorde. Rita huset som du vill ha det och skicka skissen till ett par leverantörer som du har förtroende för. Se sedan vad du får för offerter.

Ovanligt höga priser kan innebära att leverantören försöker "krysta" fram en lösning. De som har full frihet i sina produktionslinor bör vara rätt så bra i pris.

Vi har hittat en leverantör som vi är supernöjda med.

/R
 
Vilken leverantör är det?
 
Bohuslänska trähus! Deras arkitekter har verkligen gjort ett bra jobb i att ta fram våra tankar om vårt hus och fästa ner det på papper.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.