Svar: 2

Mitt öga dröjde lite extra vid den här tapeten. Kaxigt med flugor! t
 
Alt 2 över 20000, jag skulle helt klart vilja ha Display Cabinet, ett vitrinskåp med ordentlig bredd och trähyllor, med andra ord rymmer det en hel del samt även nån rad med lite tyngre snygga böcker!
 
Svar: 2, över 20 000

Jag skulle gärna vilja ha två fårskinnsfällar bredvid sängen, det skulle värma mina kalla tassar och bli lättare att komma upp på morgonen
 
Svar: 2, över 20 000


Efter oändligt med planerande så är det nya köket äntligen beställt. Att överraska sambon med att ställa dit några barstolar Gubi 3d, istället för våra gamla som sakta sjunker när man sitter på dem, hade varit obeskrivligt skoj!
 
Lexington skrev:
Svar 2. 20 000+
I vår hall har vi en "maskinvägg" för modem och larm som är svår att få snygg, nu kommer snart fibern också och väggen kommer bli allt mer belamrad av diverse boxar.

[bild]

Vi har länge funderat på att täcka eländet med ett sideboard då mer förvaring är välkommen i hallen.
Century B21kulle därför passa oss perfekt!
Lexington, vad sägs om ett elementskydd som får vara bredare än elementet bredvid, och då också kan täcka apparaterna? T ex nedan, går även att mått-beställa till rimlig peng från bl a Bauhaus:
 
Hej!

Svar: 2. Över 20 000

Ojoj, väldigt mycket fint i butiken!

Jag har dock drömt om en kristallkrona, modell plafond, till badrummet. Lite kitschigt kanske men jag kan inte släppa tanken på att ha en därinne. :) De är ju lite dyrare så vi prioriterar annat så länge, såsom att färdigställa övervåningen. Skulle vi däremot vinna presentkortet så vore det en annan sak, d¨kan vi lyxa till det!

Ha en fin helg alla!

Mvh Anna
 
Svar 2

I somras var vi på besök i en väldesignad villa vid vattnet... Allt var tipp topp men det var en sak som fångade vårt intresse lite extra... nämligen Mimo-lamporna! Vilket ljus, vilken stämning... Hoppas få investera i egna för skenet var oslagbart.
 
2. Över 20 000

Jag hittade massor av fina grejer men fastnade för "Outdoor Lamp Utomhuslampa"

Älskar touchen av industri och tror att den skulle passa perfekt vid min ytterdörr då jag inte har någon lampa där. Skulle behöva lite ljus i tillvaron och vid dörren så jag hittar nyckelhålet på kvällar:D.
 
Stort grattis säger vi denna veckan till vår medlem Lewdis som ska få ett litet bidrag till att lyfta inredningen i hans snart nyrenoverade vardagsrum. Hoppas vi får se hur det blev sedan :D. Stort grattis från redaktionen!

Lewdis skrev:
Svar: 2

Countryside cabinet vitrinskåp smalt - vit


Vårt vardagsrum är just nu bara golv och tak just nu, allt annat är utslängt. Vi skall bygga en flytande vägg på ben mitt i rummet med 100 år gammal björkpanel som har sin historia.
Detta vitrinskåp hade gjort sig perfekt mot väggen bredvid och bygga vidare på känslan av sekelskifte!
[bild]
[bild]
 
  • Gilla
Lexington
  • Laddar…
L
Tusen tack för detta. Det kommer att bli väldigt fint i vårt nya vardagsrum. Bilder kommer när vi blir klara
 
L
Elina Blom Westergren skrev:
Stort grattis säger vi denna veckan till vår medlem Lewdis som ska få ett litet bidrag till att lyfta inredningen i hans snart nyrenoverade vardagsrum. Hoppas vi får se hur det blev sedan :D. Stort grattis från redaktionen!
Tack ännu en gång för priset. Inser att tiden går snabbare än jag hoppats. Har som många andra haft lite lister som jag inte gjort klart, därav har mina bilder fått vänta. Här kommer dock lite bilder på hur vårt vardagsrum blev. Det gör sig ännu bättre med en brasa tänd en kall vinterkväll.

Före (vid inflytt, saknar bild på inflyttningsrenoveringen av rummet)
Vardagsrum med tänd kamin, beige soffa, trägolv och tak, samt stora fönster med utsikt.

Efterbilder
Har bytt golv och tak, byggt en flytande vägg som delar av rummet, samt satt in en ny kamin.
Vitrinskåpet står i höjd med väggen som delar av rummet och det passar in väldigt bra tycker jag.

Renoverat vardagsrum med nytt golv och tak, vitrinskåp, och en delvis synlig dekorativ vägg.
Renoverat vardagsrum med nytt golv, flytande vägg, vitrinskåp och modern kamin.
 
  • Gilla
Anna_H
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.