1. Över 20 000 produkter.
2. Den här lampan är ju superläcker och finns i den färg jag letat efter.
 
Svar: 2. Över 20000 produkter.

Jag är lite lätt besatt av house doctor. Och deras bord party var riktigt fint. Lagom industriellt och det känns som HDs prylar har lite av en själ trots att de är nyproducerade. Stor tumme upp!
 
Svarsalternativ 2!

Jag fastnade för deras ''retro floor golvlampa''
Den har en stil jag letat efter länge som jag vill ha på en golvlampa, den skulle passa perfekt mellan fåtöljen och whiskeyskåpet mot panelen jag satt på ena väggen i det nyrenoverade vardagsrummet!
 
Svar: över 20000

Vi har renoverat ett stort rum på nedervåningen men har just nu inte råd stt möblera det. Ett litet presentkort på inredning skulle sitta som handsken just nu! Lamporna från Jieldé är ju t.ex. väldigt coola!
 
Redigerat:
Svar: 2 över 20 000 produkter i sin webshop.

Jag skulle ge mig på att köpa en ordentlig tv-bänk och har spanat in Cato 150 Mediabänk för att kunna dölja elprylar, detta då vi idag saknar en vettig bänk och digitalbox o dvd spelare får stå framme med kablaget som tillkommer synligt.
 
Svarsalternativ 2, över 20 000 produkter.

Jag hittade en kanonbra utebelysning som skulle passa bra utanför torpet. Naima stolpe - svart. Gammal, charmig stil. Vi lagar hela sommarhalvåret all mat utomhus och då saknas inte belysning, men när vintern kommer skulle det se hemtrevligt och välkomnande ut om det fanns någon slags belysning utanför. Visst är mörker skönt ibland, men att se sin omgivning har sina fördelar.
 
Svar 2
Gillar inredning och här behöver det fyllas upp
 
Svar 2

Under sambons/klumpedunsens "plats" vid soffbordet ser mattan helt nerkladdad ut så massimos handvävda ryamatta hade varit ett snyggt och trevligt inslag.
 
Svar: 2

Oj, oj, oj! Tänk, jag hittade faktiskt ett soffbord som jag skulle vilja ha! Kingston 140!

Nu skall ni veta det att jag är fruktansvärt kräsen (och obland snål) när det kommer till soffbord. Det soffbord jag har nu köpte jag för 35 år sedan! Och eftersom jag gillar det och det faktiskt inte sett allför illa ut så har jag inte kunnat hitta något bra att ersätta det med. :x
Men Kingston 140 skulle faktiskt kunna vara något! (y)
 
svar:2

Nu när man bott i huset i 10år så upptäcker man att inredningen har åldrats. Hängde just in en ny lampa i vardagsrummet och då framgick det ännu tydligare att en sådan sak som soffbordet inte passar in längre.
Skulle jag kunna sätta dit ett nytt soffbord så kanske jag får en ny anledning att köpa med verktyg...då håller
jag kökschefen på god fot :)
/
M
 
svar: 2
skulle mer än gärna se bokhyllan Zingo pryda väggen i det ny renoverade gästrummet hemma. Skulle bli kalasfint och dessutom FÖRSTA bokhyllan sen vi flyttade in i hus för 3år sedan..
kan tillägga att det står ett antal med banankartonger med böcker som väntar på att packas upp...
 
Svaret är 2, över 20 000!
Oj detta var mycket att titta igenom fastnade tillslut för en led lampa i ek .
Tänk en så otrolig teknik som led designad med tidlösa materialet ek


image.jpeg
 
Svar: 2
Jag gillade Tewo nyckelskåp. Vi har verkligen KAOS bland våra nycklar nu. För få krokar att hänga på och en "pööl" av nycklar vi använder sällan. Lite ordning och reda är vad vi behöver.
 
Svar 2.

Den coolaste möbeln är helt klart Duffy London's - Swingtable men det som vi verkligen behöver, eftersom våra två barn levt rövaren med våra vardagsrumsmöbler, och som skulle passa vårt hem är Artwood's soffbord - Elmwood.
 
Svar 2: över 20000.

Gillar verkligen Box tidningsstället

Har letat hur länge som helst efter ett tidningsställ som passar in och detta skulle faktisk kunna gå!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.