Hej!

Vi fick offert på anebyhus Ekallen 160 1-plans. Nyckelfärdigt 1850000:- Då fick vi rabatt på 50000.

Otroligt fint hus!

Mvh Chicco
 
Flygelvägen utan flyglar :) 1 850 000:-
Då blir det en byggyta på 120 kvm istället för 180 kvm.
Och så får man väl planlösa om det en aning.
 
Vi betalade 690' för stommen till Mirakelvägen oinredd öv. Detta var i Nov 2004 (sen höjde dom väl priset med typ 150-200')

Vi valde tillval för ca 250' tex kamin, Balingslöv Meny luckor, takfönster, isolerad öv med spångolv, alla maskiner i rostfritt och bästa energiklass, böt ut i stort sätt alla fönster mot bla stora golvfönster 210 x110, hängde på ett burspråk, släta vita innertak,vitlaserad trappa, uppgraderade alla badrummsmöbler, böt ut alla blandare mot finare, skjudörrsgarderober mm mm

Grunden (platta med golvvärme)kostade i vanligt utförande 178' men vi var tvugna att påla så priset på grunden landade på ca 270'.

Sen så blev naturligtvis Kakel, måleri och el en hel del dyrare än vad som var med i Anebys grundkalkyl.
Detta berodde dock fullt ut på oss som valde till så mkt mer som tex ett 20-tal spottar, handukstork från Svedbergs, dimmrar, utomhuslampor, alla väggar och taket målat.
Sen har vi ett stort badrum, ca 9kvm på nv som blev helkaklat. Dessutom kaklades två väggar in som fungerar som duschväggar.

Summa sumarum tror jag vi betalt 1,6 för huset+grunden. I det priset är också en väg med som kostade 60'

Vi hade slutbesikning förra veckan och nu håller vi som bäst på att inreda öv.
Vi använder samma hantverkare till öv som byggde resten av huset. Det blir ju plötsligt ganska mycket billigare när man känner hantverkarna...:)

Om någon månad eller två är även öv inredd och där snålas det inte heller. Tror slutnotan kommer hamna på ca 1,8 och då har vi en topputrustat 1 1/2 planare på 165Kvm. Inte så farligt dyrt om man jämför med vad många andra här på forumet betalt.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.