Svar 1

Motivering
Bara för att jag skulle tycka det var ett barnsligt roligt spratt att byta färg på ljuset inne i badrummet när någon gäst har lånat toaletten
 
Svar: 1.

Mellabarnet, som fyller tonårstjej nästa gång, har intensiva, men ofta ändrade planer för att ändra i och måla om sitt rum. Med dessa lampor skulle hon kunna byta färgsättning hur ofta som helst och dessutom få häftigaste tonårsrummet någonsin!
 
Svar: 1

Vore fantastiskt att få till en annan belysning än nuvarande lysrörsarmatur i tvättstugan, förlåt klädvårdnadsrummet heter det ju numera..

Skulle bli ganska så niiice :)
 
Svar nr 1 på frågan

Skulle använda den antingen hemma eller på sommarställe. På sommarstället så skulle vi sätta igång ljuset på vinter, innan man kommer dit så att det vart trevligt och mysigt och inte så mörkt när man kommer dit. Tänk vad mysigt om man fick njuta av det :)
 
1. 7,5 W

Skulle piffa upp i hallen,för det är den som möter en när man kommer hem och när man får gäster.Dessutom skulle ljuset spegla av sig i vardagsrum,kök och sovrum!
 
GustavN
Svar: 1

Då jag nu håller på att renovera min å frugans sovrum hade de suttit perfekt med go pökbelysning när man skall komma till ro ;)
 
Svaret är 1... omg chansen att vinna dessa downlight spot vi har letat länge efter spot till badrummet... och dessa är perfekt... nu när pengarna börjar sina rejält så hade denna vinsten varit toppen och 1 problem mindre...
 
Svar: 1.
Vinner jag dessa lampor kommer jag göra slag i saken och såga upp två stora rektangulara hål i en av våra mellanväggar, hålen kommer jag sedan att sätta lamporna i som downlight. Det blir modernt och det blir effektfullt.

Bilder och video på det färdiga resultatet (från många vinklar) utlovas så klart!

/Kim
 
Svar 1 dvs 7,5w

Motivering:
Vårt kommande kök blir ett rum för mängder av olika aktiviteter. Här får vi ett ljus för varje humör och aktivitet!
 
No: 1

Vi har ett rum med fina väggmonterade högtalare med lite lägre tak som vi har än så länge kallat discorummet.
Det är fel namn....operationssalen vore mer lämpligt namn om man tittar på belysningen.
Hur vi tänkte då kan endast gudarna veta, att byta LED-ljusen som är där nu till något som kan ge rummet liv vore en gudagåva!
 
1. 7,5 W

Dessa skulle jag placera i allrummet på ovanvåningen när vårt nya hus kommer. Detta blir då musikhörnan, där sambon kan kräma på med elgitarren, jag med trummorna och lamporna lyser i takt med musiken! :D
Den smarta styrningen via app innebär sedan att rummet kan ändra syfte när vi eventuellt utökar familjen, eller bara hittar något annat roligt intresse.
 
Svar: 1

Vi saknar belysning på vår inglasade altan och använder vardagsrummets golvlampa och ibland arbetslampa för att kunna nyttja rummet kvällstid. Vore schysst med lite riktigt belysning som dessutom kan ge lite discoinspiration.
 
Svar nr 1

Såklart jag vill vinna första pris,
det kommer att bli så coolt här hemma, på alla vis.
Bortsett från allt man med ljus kan skapa,
så kommer mina barn bara att stå och gapa.
Bästa morsan kommer jag att vara, såklart-
om jag fixar så häftig belysning, det är ju uppenbart!
 
Svar: 1 = 7,5w


Motivering:

Men hörrni, se här vad som ges möjlighet till i väntan på att våren återigen skall knacka på dörren och körsbärsblom komma att skänka välbehag åt sinnet.
Så efter välsmakande dim sum & med dimbar(spot) så skall det mycket till för att man inte ska fatta att det är dags för ett härligt bad i ofuron(japansk badkar i trä) kimonon den får vänta för här trivs jag!

En motivering som troligen även självaste Ernst Kirchsteiger skulle varit nöjd med.:D

Mvh Micke
 
  • Gilla
klaskarlsson
  • Laddar…
Håller på att kakla om i badrummet efter lillgrabben tappat en leksak som gjorde hål på en platta. Hade varit kanon att kunna sätta in denna lampa i badrummet och få lite disco känsla där inne. Kan man både sjunga och dansa i duschen. Blir även roligt med massa färger för grabben som känner sig lite dum som gjorde sönder en platta.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.