S
Svar: 1

Dottern älskar lampor, hon pekar på alla lampor hon ser o säger "däää" då vill hon att jag ska tända lampan, jag tror att hon ser på mig lite som en magiker som kan styra ljuset, om jag då även kunde styra färgen på det så skulle hon bli alldeles paff!
 
rätt svar: 7,5w

Syrrans ungar fyller snart år. Av någon outgrundlig anledning så har hon prickat in tre stycken inom en månad. Som småbarnsförälder är det inte alltid enkelt av flera anledningar och eftersom de också har ett hus med alla skyldigheter upplever hon numer att resten av familjen hinner ses för sällan. Jag fick en idé om att bygga in discoljus i barnens lekrum, dels för att öka tidsfristen i deras renoveringsgluggar, men även för att familjemiddagarna bedöms kunna urarta till diverse dans-medley!
 
Svar: 1
Dottern som just fyllt 2 skulle älska en nattlampa som gör disco av hela hennes rum när det är dags för läggdags.
 
1. 7,5 W
Jag tänker att en lampa kan skapa stämningsfull belysning i badrummet.
Två i sovrummet för mysig insomning och beroende på hur man kan konfigurera lamporna, så kan man kanske få till en långsam uppvakningssekvens.
Och en lampa bakom tv:n för att få passande bakgrundsbelysning.
 
1. 7,5 W.

Jag hade placerat de i vardagsrummet för att få en mysig stämning. Planen att ha en 16 meter ledlist blir aldrig av men lamporna hade gjort sig mycket bättre och hade varit mindre jobb.
 
Svar 1

Jag bara älskar å "swajpa" på mobilen...
 
Svar: 1

Tänkte sätta in den i vardagsrummet och byta färg efter humör så polarna vet om de kan jäklas med mig eller inte när vi ser på fotboll och tar en kall till :)
 
Svar 1

Jag behöver en mysigare belysning i hemmabion än den nuvarande taklampan och det här är alldeles rätt!
 
Svar 1.
Motivering är att det skulle passa perfekt i höstmörkret som kommer
 
Rätt svar: 1

Sovrummet är ju ett rum som behöver flexibel belysning.
Måste kunna se när jag pysslar, men vill ju ha mjuk belysning när min sjukdom tvingar mig till sängliggande.
Mysig och lite ner speciell belysning främjar ju kärlekslivet precis som musik gör, så att koppla ihop det vore en höjdare för romantiken :)
Därför vore det verkligen kul att få vinna.
 
Svar: 1

Vi har en glasad altan som skulle få världens lyft med denna belysning! Både vi, grannar och barn skulle uppskatta det.
 
1. 7,5 W
Bor i norra Sverige där det ofta är mörkt, har ett nyrenoverat kök som behöver bra belysning. Har även en fjällstuga som än så länge är oinredd. Så här har vi många val av den perfekta platsen.
 
Svar: 1. 7,5 W
i-Home.

Motivering:
Med 4 stycken RGBW LED Downlight av högsta kvalité,
går vardagsrummet från att vara mediokert till att bli en färgsprakande succé.
Att det är upplyst när vi kommer hem nu när ute börjar bli mörkt och grått, känns både välkomnande, tryggt och riktigt gott.
 
1. 7,5 W

2. Vi har ett vardagsrum med ett stort akvarie. Det är snyggt, men det är inte snyggt när man bara kan ha all annan belysning släckt eller tänd. Det ena blir för mörkt, det andra gör att det blir så ljust att man knappt ser akvariet. Lagom belysning hade gjort att akvariet kunde synas bättre, även utan att det är kolsvart.
 
1. 7.5 W

2. Vi har kök och vardagsrum som hänger ihop i ett stort rum. Det är snyggt och praktiskt, men svårt att belysa snyggt.
Men hjälp av detta paket skulle det gå mycket enklare. Och eftersom man kan sköta det med mobilen så kommer huset aldrig mera vara mörkt och trist när man kommer hem!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.