Vinn dimbar effektbelysning som styrs med mobilen

led.png

Downlights sätter en skön prägel på rummet när de används som effektbelysning, speciellt när de har många funktioner. Vinnaren av veckans vinstpaket får hem fyra stycken downlights med stöd för upp till 16 miljoner färger och musikstyrning och program via app. Förutom att du kan schemalägga belysningen kan de dessutom enkelt styras via mobilen eller surfplattan eftersom de är uppkopplade till ditt trådlösa hemmanätverk. Du styr både färg och ljusstyrka, antingen enskilt eller i grupp.

Vinst: 4 stycken RGBW LED Downlight med WiFi styrning.

Totalt värde cirka: 2 300 kronor

Så här tävlar du:

Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt motivera hur du tänker använda lamporna för att lyfta ditt rum.

Fråga: Vilken maxeffekt har lamporna i RGB-läge?


1. 7,5 W
X. 7 W
2. 6 W

Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 25 september.

OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter det att den dragits.

-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten skickas till vinnaren direkt från i-Home. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

Vi tackar i-home för att de sponsrar den här tävlingen.
 
Svar #1
Motivering: "För att enkelt kunna sätta stämningen i mitt vardagsrum och förvandla den lugna mysiga fredagskänslan till ett disco för barnen när andan faller på bara genom ett par svep på mobilen"

/K
 
Svar: 1

Jag är trött på att ha en bländande taklampa i sovrummet. Lite sexigare belysning skulle öka vår gemensamma trivsel avsevärt. ;)
 
Svar: 1 dvs 7,5w
Motivering:
Min dotter 18 år, är den som inte fått ny belysning, hon är också den som är mest Hi-tech och lär mig tålmodigt nya saker som förvånar min omgivning. Hon förtjänar lite gulkant i tillvaron som en sådan här belysning skulle innebära och inspirera mig att ändra i resten av hemmet.
 
B
Svar: 1, 7,5W

Grabben på 9år vill inte vara i källaren själv då han tycker den är läskig, det är lite synd då barnen har pyssel och TV-spelsrum där. Några tuffa lampor som kan öka både mysfaktorn och lekfullheten hoppas jag kan hjälp till med hans mod att kunna leka där även utan storasyster eller vuxna.
 
Svar: 1

Bygger just nu ett smarthem med styrning av värme, belysning osv. Idéerna finns i huvudet men jag kommer inte framåt med att våga köpa tekniken så detta ljuspaket skulle bli en bra start för mig.
 
Svar: 1 dvs 7.5 W

Jag som älskar teknikprylar i mitt hus,
därför borde detta vara ett mycket bra ljus,
och jag hoppas nu i mitt öra höra ett vinnarsus.
 
Svar: 1

Det vore perfekt med rgb downlights till vårt nyrenoverade badrum. Har länge funderat på hur vi ska göra med belysning. Infällda downlights med rgb kommer göra bubbelbadet l riktigt cozy!
 
Svar alternativ 1
En bra början på belysning till ett allaktivitets rum till barnen.
En plats där barnen kan släppa loss med musik, tv-spel, dans m.m.
så vi får lite lugn och ro i vardagsrummet.
 
Svar: 1) 7,5W

Då jag är "lampfetishist" bygger jag in lampor överallt, t.ex fiberoptisk stjärnhimmel i badrummet och dold LED-list i sänggaveln. MEN, i finaste vardagsrummet har jag.....plafonder i marmorerat glas (á la 80-tal), vilket ger mys- och partyfaktor NOLL. Detta kit skulle få vänner att vallfärda, få ungarna att vilja släppa datorn och vara med. Livet skulle helt enkelt bli bättre och lyckligare! :)
/ Max
 
Svar: 1. Det skulle göra livet lite gladare.
 
Svar: 1) 7,5W

Till vårt kök = husets centrum. Där sker allt från matlagning, bakning, läxläsning, pyssel, lagning av idrottskläder, bygger smått och gott och trivs tillsammans. Med effektbelysning kunde vi även göra de mysiga sakerna i köket.
 
1:7,5

Ha i allrummet på den oinredda övervåningen då den är klar så att vår 23 månader gamla dotter får h skoj där själv och med sina nya vänner då vi är nyinflyttade. Kan ha både myspys ihop och disko.
 
Svar: 1 (7,5W)
Med den här coola belysningen skulle killarnas rum bli riktigt grymt, då är jag hemma (i-home) med renoveringen!
 
Svar: 1

Då jag precis ska riva ner hela innertaket i garaget och troligen får renovera en del uppe i taket så ska jag passa på att flytta en vägg därinne och göra en ny tvättstuga. Både jag och frugan skulle troligen tycka att tvätten var lite roligare att hantera med lite grymma downligts. :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.