Jag och min sambo vill inget hellre än att få sätta upp vårat (nyckelfärdiga) hus och flytta in och börja fixa med det. Tyvärr har vi dock haft en jäkla otur med säljaren av tomten, som ska ordna väg och VA-anslutning innan vi kan börja gräva för grunden, vilket resulterat i försening på försening. Nu är jag väldigt less och irriterad, mitt tålamod tog väl slut ungefär i juni, så jag söker lite uppmuntring. Så:
Berätta något kul/trevligt! Gjort något med huset/lägenheten du är extra stolt över? Klantat dig med ett knäppt resultat under bygget? Har barnen gjort/sagt något skojigt? Eller har du kanske någon annan solskenshistoria som kan glädja mig och andra? :) Det måste inte vara husrelaterat, men det är ju lite extra trevligt om det är det. ;)
 
Barnbarnet, en flicka på exakt 2,5 år, är väldigt verbal och en problemlösare av rang.

Hon fick en kjol med en rosett och pärlor på av farmor.

Stor lycka, hon tog då på sig "dansstrumporna" och började "dansa".

- Farfar, du kan väl också dansa?

-Nä, du vet, farfar är inte så bra på att dansa.

-Jamen, du kan väl ta på dig en klänning?

- Jamen, jag har ingen klänning.

-Du kan låna en av farmor

:)

(Problemet är att vi inte precis drar samma storlek, men det ser inte en 2,5 -åring som ett hinder)
 
  • Gilla
klaskarlsson och 3 till
  • Laddar…
Vi är ett yngre relativt nyinflyttat par i vårat första hus och glädjen för nya drömhuset svärtades initialt av att förra ägaren visade sig vara en stuss kavitet av högsta rang, han har försvårat så mycket för oss, vägrat svara på enkla frågor vilket gjort allt så onödigt mer komplicerat för oss med saker han hade kunnat svara på 5 minuter, allt bara för att han "inte känner för det" efter en (väldigt saklig och odramatisk) konflikt för att vi blev ledsna när kylskåpet var trasigt vid inflytt och försökte komma överens om möjlig ersättning.

Men allteftersom vi bott här nu ett par månader så har vi upptäckt att grannarna mer än väger upp för tidigare ägarens stjärtgapighet, lite äldre par som är hur trevliga somhelst, vi har "ertappat" dem på vår sida av tomten med gräsklipparen flertalet gånger då de tycker att det är deras skyldighet att klippa på båda sidor av häcken bara för att den hänger ut några centimeter på våran sida, de höll koll på vårat hus, tog in posten och ställde en av sina bilar på våran uppfart när vi var borta en vecka, de har hjälpt oss bära garderober ut till förrådet utan att vi ens bad utan de tyckte bara vi såg ut att behöva hjälp, osv osv.

Kort och gott, mörker följs av solsken :)
 
  • Gilla
Pytt
  • Laddar…
Redan gjort, men tack för tipset! Ja, stuprören var rätt klockrena faktiskt, haha! 😅
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.