Någon som vågar sig på en kvalificerad gissning vad det skulle kosta att få ett badrum/tvättstuga på 11 kvm kaklat (ca 34 kvm vägg) och lagt ett värmegolv o klinker med tillhörande spackling av fall osv.

Vi har tänkt att fixa det själva pga ekonomi men det vore ju så skönt om någon annan kunnig kunde fixa det åt oss. Är därför nyfiken på vad det skulle tänkas kosta. Alltså endast arbetskostnad o alltså svart.
 
Tänk på att ifall det blir krångel så kan ni glömma garantin om det är svart. Och att göra avdrag för kostnaden vid försäljning. Och att få ROT-avdrag.
 
Jo, sånt där vet jag men eftersom det förmodligen inte kommer att hända (att vi kommer anlita någon alltså) så är jag fortfarande nyfiken på kostnaden. Det skulle vara intressant att veta vad det skullle kosta vitt också om någon vet.
 
  • Gilla
Rillzzz
  • Laddar…
Slutkostnaden beror på en massa faktorer.

Kompispris? Typ 150:-/h, annars säkert 200:-/h, i stockholm alltså.
Men om det blir billigt i slutändan beror det ju på om personen i fråga är snabb eller långsam.

Vi hade en dyr röris som även gjorde vårt tätskikt. Han tog 350:-/h plus moms. Det var alltså vitt.

Vi har inte vågat gör sluträkning på vårt 9kvm badrum, när vi passerade 150' kändes det inte så kul längre. Men vi har världens snyggaste badrum med både dusch och bubbelbadkar, så vi försöker fokusera på det. ;D

Men som sagts tidigare, man bör fundera både en och två gånger innan man anlitar svartjobbare, speciellt om man inte har säkra referenser!
 
Hemmakatten
De murare som är duktiga brukar ha fullt med jobb och är bokade lång tid framöver. De varken behöver (eller vill) ta svartjobb.
 
. Men vi har världens snyggaste badrum med både dusch och bubbelbadkar, så vi försöker fokusera på det. ;D
Det där kräver ju naturligtvis bildbevis så vi andra får något att sukta efter.
 
Instämmer med föregående talare ;D ;D

Vi vill se! Och då talar jag nog för många... :D
 
Mycket snyggt badrum!! ;)
 
Härligt att se ditt badrum.
Man blir riktigt inspirerad av att se hur andra har det.
 
Riktigt snyggt badrum koko! :D Härligt att se! :)
 
Roligt att ni gillar det!
Bilderna var väl inte superbra, men det är svårt att få till utan vidvinkel på kameran...

Vi är jättenöjda, allt blev precis som vi hade tänkt oss (förutom att vårt ljushuvud till rörmokare satt golvvärmepumpen på väggen i rummet intill... >:( termostaten till den går alltså på temperaturen i arbetsrummet... men än så länge har det varit bra temp på golvet, och det är för sent att bråka om det).

Tanken var att göra ett badrum som är snyggt även om 10 år, vilket vi tror och hoppas att vi har lyckats med. :)
I stället för färg på väggar och golv, som man lätt tröttnar på, låter vi handdukar och dylikt, sånt som man enkelt byter ut, stå för det.

Hörnblocken längst ut på duschväggen är en detalj som vi är extra nöjda med. Det stänker nästan ingenting ut och blev en väldigt snygg avslutning.
// Kristina
 
Själklart ska du göra jobbet själv! Mitt badrum på 9m2 skulle ockerfirman ha 31.000kr för arbete, plattsättning. Du gör det själv på en helg
 
Gör du det själv skall du vara ruskigt noggrann. Får du duktskador så får du problem med försäkringsbolaget........ :-X
 
snyggt badrum!!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.