Den här veckans tävling går ut på att du ska visa upp ditt kök. Den lyckliga vinnaren får en KitchenAid Artisan matberedare i någon av färgerna vit, pärlvit (på bilden), silvergrå, svart, gul, röd eller blå.

kitchenaid_tavling15.jpg

Vinner tävlingen gör den som på bästa sätt lyckas kombinera kök och bild – det bidrag som juryn finner mest inspirerande helt enkelt. Juryn består av Marlén, Elina, Per och Aaron.

Så här tävlar du:
1. Skapa en tråd i delforum Kök och ladda där upp 3-5 inspirerande bilder på ditt kök via vår bildfunktion (klicka på bildknappen i formuläret för att ladda upp). https://www.byggahus.se/forum/kok/
2. Posta sedan länken till ditt tävlingsbidrag i den här tråden så att vi ser vem som är med och tävlar.
3. Gilla oss på Facebook https://www.facebook.com/byggahus?fref=ts

Tävlingen pågår i två veckor och avslutas fredagen den 18 september, då vi också utannonserar vinnaren.

Juryns beslut kan inte överklagas. Bilderna kommer att ligga kvar efter att tävlingen är avslutad.

Vinsten står Byggahus.se för.
 
  • Gilla
falkn och 5 till
  • Laddar…
https://www.byggahus.se/forum/kok/2...tionshall-gasolspis-30-000-a.html#post2309516

Stort kök i ek, med induktionshäll, gasolspis, för 30.000:-... Med dessa bilder vill jag inspirera att faktiskt se över möjligheten att köpa ett begagnat kök. När jag letade kök till sommarstugan, visade det sig att det fanns ganska mycket finare kök på Blocket för väldigt liten peng. Detta 3 år gamla kök köpte jag för 30.000:- ( nypris över 200.000:- ) Det tog en dag att montera ner och frakta hem, men jag slapp skruva platta paket :)

Granitbänkar, gasolspis, induktionshäll, ugn med ångfunktion mm ingick i priset. Hyllorna för kokböcker är dock direkt från IKEAS sortiment. En sorts list för att ställa tavelramar på som kostar några tior.

Kan kanske vara ett tips att kolla innan man köper nytt. Motsvarande kök uppbyggt från IKEA hade kostat över 70.000:-, och då fick jag ändå en del ekskåp över som numera är förrådsskåp ute i verkstaden. Kök i denna prisnivå kanske inte är så lätta att hitta köpare till, men det finns flera annonser på likande kök ute med jämna mellanrum.

//Johan
 
richardtenggren
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.