Förhöj intrycket av entrén med modernt designtak

entretak1.png

Passa på att skapa en välkomnande entré med ett nytt skärmtak över ytterdörren. Entrétak Designtak Hipped finns i flera olika bredder och består av en robust aluminiumstomme med ett plåttak på. Som extra lyx finns det dessutom infällda spotlights. Vinnaren väljer mellan sex olika färger, alla med undertak i vitlackerad aluminium.

Totalt värde cirka: 15 000 kronor

Så här tävlar du:

Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt skicka in en bild på din nuvarande entré och motivera varför designtaket skulle förhöja upplevelsen hos dig.

Fråga: Vilken snözon och IP-klass är taket anpassat för?


1. Snözon 3 och IP-klass 44
X. Snözon 4 och IP-klass 44
2. Snözon 3 och IP-klass 54

Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 14 augusti.

OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter det att den dragits.

-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten skickas till vinnaren direkt från Bygghemma. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

Vi tackar Bygghemma för att de sponsrar den här tävlingen.
 
  • Gilla
D09
  • Laddar…
R
Svar: Snözon tre och IP-klass 44
 
Snözon 3.
IP-klass 44.

Vi skulle behöva ett väderskydd till vår entrédörr. När det regnar så blöts hela dörren ned.
 
Svar: 1. Snözon 3 och IP-klass 44

Om några veckor kommer vår nya entrédörr och då den är placerad i söderläge skulle vi behöva ett tak för att skydda den, och oss, mot väder och vind. Men vi tycker inte att de vanliga glastak som erbjuds är särskilt vackra. Detta Designtak i aluminium är dock riktigt snyggt och skulle matcha den kommande stentrappen fantastiskt bra och ge hela fasaden ett stilrent och enhetligt intryck då alla fönster ska ramas in av plåt.

DSC_0119.jpg
 
Snözon 3, IP-klass 44.

Vi står i begrepp att bygga nytt, så något gammalt tak över entrén finns inte, men väl en tuff budget som skulle må bra av att avlastas :).

Bifogar en bild på tomten så som den såg ut precis efter trädfällning. tomten.JPG
 
  • 20141115_104604.jpg
Svar 1 snözon 3 och Ip 44.

Glaserat taktegel är snyggt men halt. Det märkte vi när Det rasade en bra hög med snö på trappen, att våra matkassar kommer att hålla sig torra när man sätter ner dem för att låsa upp gör det inte sämre
image.jpg
 
Svar 1

image.jpg

Inte många snygga entrétak som passar hemma hos oss men detta designtak skulle sitta riktigt fint. Dessutom skulle vi slippa regnet som slår mot dörren. Att det sen skulle lysa upp vår nya fina dörr i det kommande höstrusket skulle vara en ren bonus.
 
Svar 1 snözon 3 och Ip 44.
Snart står vårat Movehome klart. Dock utan entretak. Detta måste dit för att göra huset komplett :D
20150805_160640.jpg
 
Svar: snözon 3 och IP44

Tack för ytterligare en chans att vinna ett entretak. Vi har beställt nya dörrar och har även börjat fundera på entretak ovan tvättstugedörren. Bra skydd för dörren men även för min gravida sambo så hon inte blir så blöt när hon ska låsa upp dörren...
/Erik
 
1. Snözon 3 och IP-klass 44

Det är inte min entré, utan jag skulle vilja höja mina föräldrars entrétak som börjar se väldigt tråkigt ut. Med sol som sträcker sig över halva dagen och ett hus som ligger på ett berg där det blåser mycket skulle de behöva något modernare.

IMG_6488.jpg
 
Svar: Snözon tre och IP-klass 44

Skulle skydda vår entré fint från snön under kommande vintrar.
 
Svar: Snözon 3 och IP-klass 44

Vi bygger nytt hus och det här med entré har helt kommit bort...detta tack skulle passa perfekt! Hjälp oss nu med en välkomnande entré snälla!
 
Redigerat:
Svar: Snözon 3 och IP-klass 44

Det här snygga taket i aluzink är kronan på verket som vårt hus saknar. Harmonierar med övrigt plåtarbete och den lantliga stilen på den skånska landsbygden där vi bor och ett entré tak i plast inte passar in.
image.jpg
 
Svar: 1

På vårt bygge som snart står klart
så fattas detaljen som är så smart!
Med ett skärmtak som sticker ut
- på mer än ett sätt ;)
så blir huset komplett
Till slut!
image.jpg
 
Redigerat:
20150805_170414.jpg
Snözon 3
Ip44
:)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.