Hej!

Eftersom det är utökning utav familjen på gång så börjar det bli dags att bygga ut huset och skulle behöva lite tips och råd. Tacksam för all hjälp då vi har begränsat med kontakter.

Vi har ett 1 1/2 plans putsat hus idag. På ovanvåningen vill vi förlänga huset och på bottenplan vill också förlänga samt bygga i vinkel. Ovanför vinkeln på nedanvåning blir en större balkong.

vi räknar på ca 70 kvm i bottenplan samt ca 35 ovanvåningen.

Eftersom budgeten, som alltid, är begränsad tänker vi att vi tar förarbete, gjutning av bottenplatta, resning av huset och fönster och dörrar, putsning, etc på totalentreprenad. Invändiga väggar, badrum, golv, etc, gör vi senare och delvis själva. Vi får ta rummen lite allt eftersom helt enkelt.

Vad kan man uppskatta att denna resning skulle kosta? Mellan tummen och pekfingret?
Har ni tips på några fimror i malmöområdet som ni kan rekommendera?

Tack för hjälpen!
 
S
Får kika på dem, tack för tipset!
Fler förslag någon?
 
Det är inte så mycket info du ger oss så jag gissar på ca 1 miljon baserat på ungefär 10.000 per kvadrat.
 
S
Sysselsätt några tiggare så får du det gjort för halva arbetskostnaden, sen kommer Aftonblaskan och gör ett reportage om saken så får pengar för det och vinner "Årets hjälte". Efter alla byggfel så kan du vara med i Byggfällan och få Arga snickaren att åtgärda felen och så får du pengar om du förnedrar dig lite. Gråt ut i Aftonblaskan om hur hemska Byggfällan var så får du pengar av både Aftonblaskan och Byggfällan. Kanske du till och med går plus efter allt är över.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.